08-15-2007, 06:23 PM
AŞK, seni bulmakmış yolumu kaybetmişken... yüreğin rotası yoktur, yüreğin izini yalnızca aşk bulur... birgün sen vurdun yüreğime. o zamanlar anlayamadım, bilemedim, soramadım... sonunda anladım ki sorulmaz bazı şeyler, anlatılmaz...aşk ne olduğunu ,kim olduğunu anlatamamakmış sevgili... iki gün, üç günlük bir görüntü de olsa, duyulan her titreşimde, uzatılan her elde dokunduğunun, konuştuğunun kendin olduğun düşüncesiyle gözlerini kapatıp yalnızca ruhu hissedebilmekmiş aşk... aşk çağların en derin yerinden kopup gelen bir efsaneymiş... ve ben çağların eskitemediği o efsanenin gönüllü kahramanıyım artık... farkında olmadan her jest, her mimik, her tonlama beni sana getiriyor...
...duyuyor musun beni, anlıyor musun? bak burada da bir sevgi fakiri duruyor biliyor musun? yalnızca senin sevginle sırça saraylara girecek olan, gözü ne mala, ne de mülke bakan bir sevgi fakiri... peki yardım edebilir misin
bana? kendini getirebilir misin armağan olarak?efsaneme dünyadaki en güzel kahraman olabilir misin?
...duyuyor musun beni, anlıyor musun? bak burada da bir sevgi fakiri duruyor biliyor musun? yalnızca senin sevginle sırça saraylara girecek olan, gözü ne mala, ne de mülke bakan bir sevgi fakiri... peki yardım edebilir misin
bana? kendini getirebilir misin armağan olarak?efsaneme dünyadaki en güzel kahraman olabilir misin?