Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: gerçek aşk!!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar ben bişeyi merak ediyorum tamam deniz sonuçta çok çok büyük bi hata yaptı ama aslıyı gerçekten sevdiini çok ii biliyoruz peki efe... yani sonuçta tamam o da aşık olabilir ama yani sonuçta efe gönülede bu kadar aşk görünüyodu abisiyle bie kavga ediyodu sonra unuttu gitti suya bayağı aşk oldu falan hadi o da bitti sonra duyguyu çok seviyorum falan dedi işte ben hiç hayatımda bu kadar mutlu olmadım falan diodu aslıya yani ne biliym efe birini çok seviyo gibi görünüyo ama sonradan hemen vazgecebiliyor hem aslıya da öyle süslü püslü falan gördüünde aşık oldu yada o zaman anladı yani ne biliym tamam ben de efenin aslıdan kolay vazgecebileceğini sanmıyorum hatta gerçekten de seviyo olabilir ama ben hala denizin mi yoksa efenin mi aşkı gerçek aşk tam olarak karar veremedm ve sizin de fikrinizi almak istedim....
fikrilerinizi yazarsanız çok sevnirim.....
bence denizinki gercek ask efeninki gecici bir heves gönülde,suda ve duyguda oldugu gibi
sana katılıyorum bence denizin
bence efeninki gercek ask deqil efe daldan dala daldan dala.. ama denizinki gercek ask
şimdi cnm yazdıklarını okudum ve çok haklısın 2 TARAFTA DA aşka dair pek bişe yok
denizde aslıyı iki süs püsle aşık olduğunu farketmedi mi?sonra onun için hep mine ön plandaydı her zaman aslı yerine ona daha çok yardım etti..ama efe hep yanındaydı KUZU
diyordu tek çaresi hep EFE olmuştu ama efe şıpsevdi bilmeyen yokturGülücük
şimdi gelelim sonuca kimin ki gerçek kimin ki heves?
EFE DALDAN DALA HİKAYESİNİN BAŞ SOLİSTİ HATTA ASSOLİSTİOmg EVET O BİR ORJİNAL AMA...Harika:harika:Utangac
SONUÇTA Bİ SU,DUYGU ŞİMDİDE ASLI OLMAZ BÖYLE YhA
AMA BANA SU YA DÖNCEKMİŞ GİBİ GELİYOOAsk
ÇÜNKÜ SU İLE ÇOK FARKLI ŞEYLER PAYLAŞTIKorkuLove0079
EFENİN ASLIDAN VAZGEÇECEĞİ GÖRÜNMÜYOR.EFE ASLIYI GERÇEKTEN SEVİYOR.EFENİN AŞKI GERÇEK ARKADAŞLAR.

number1pelin Yazan:
bence denizinki gercek ask efeninki gecici bir heves gönülde,suda ve duyguda oldugu gibi

bncedeee Yuz11

number1pelin Yazan:

beşiktaş_pelin Yazan:
sana katılıyorum bence denizin

bncedeeeeeeeeeeeee

Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL