Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: BelKide Rüyadır..
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
... Hepiniz seviniyosunuz arKadasLar ama deniz belki geLmemiştir.Efe Rüyasında kendisinin aslıya karsı olan duygularını denizin Ögrendiğini görüyodur..Yani denizin tepkisini rüyasında görüyoDa oLabiLir.. Göz Kırp Hmm
ama şunu söliym efe nasıl burnunu kanıo olrak görücek hadi dielimki gördü denizin saçlarını kesitirdiini nerden bilio Gülücük
benim aklıma gelen tek şey o oldu ama sonra deniz saçı kısa ve bence dönme
zamanı gelmiştir DENİZİNGülücükaslının dans hayaldi belliydi ama bu sankim gerçek gibiYuz11
bilmiyorum perşembe akşamı gelicek ve görücez ki deniz geldiyse kesin orda bitirirlerYuz11
oylede dusunuorum ama ozette aslıya gızli tel. dedı bence arayan denız yanı gelmıs olabılır yha gelsın........
Ben kesin konuşmuyorumki canım TAHMİN sadece Göz Kırp

Ayrıca Efe burnunu kanıyo oLarak görebiLir niye göremesinki ben kendimi öLürken gördüm rüyamda Göz Kırp
Aslı nasıl hayaLinde denizi kısa sacLı görüyosa oda rüyasında görebiLir... Göz Kırp
belkide olabilir..
Hmm oLabiLr vaLLa

n.e.h.i.r Yazan:
benim aklıma gelen tek şey o oldu ama sonra deniz saçı kısa ve bence dönme
zamanı gelmiştir DENİZİNGülücükaslının dans hayaldi belliydi ama bu sankim gerçek gibiYuz11
bilmiyorum perşembe akşamı gelicek ve görücez ki deniz geldiyse kesin orda bitirirlerYuz11

ya deniz efeye'''sattınbeni buncayıllık arkadaşlığımızı sattın niye yaptın bunu bana ha niye yapyın'' diyo bencede
efe rüya görüyo olabilir özette efeye gizli bir telefon gelecek yazıyordu gerçek ytte olabilir sabretip görcezzzz
ya arkadaşlar şu saç meselesi oyuncuların kendi seçimi ki dizi dolayısıyla değil o yüzden de denizin saçının kesilmesi gibi küçük bi ayrıntıya takılmazlar ama ben rüya olduğunu düşünüyorum sonunda denizin ne düşünceği aklına geldiki rüya falan göldü bi de deniz telefon ettiyse aslıyı sorduysa hayal olarak ne tepki verceğini düşünmüş olabilr Hmm
Sayfa: 1 2
Referans URL