06-03-2008, 12:23 PM
06-03-2008, 12:27 PM
hadi yorumlaaar
06-03-2008, 12:34 PM
valla deniz grcekten geliomu yoksa hayalmi belli olmadii icin bilemicem ve hele hele asli napar onu hic bilemiicem ya olgun dvranmaya calisir yada yuzune bakmamaya dvm eder (ama bence boyle yapmaz cunku canana demistiki belki ben boyle yapmasaydim gitmezde ben yuzune bile bakmadim yok saydim filan) tabiki gerginlik olcaktir ama zamanla gecer die dusunuorum ah bide keske tekrar beraber olsalar off

06-03-2008, 12:46 PM
valla bende bilmiyorum ama bence hayakdir haralde 

06-03-2008, 12:49 PM
bana hayaldir gibi geliyor,hani efe simdi denizi düsündügü zaman normal böyle bir rüya görmesi
ama ins. deniz artik dönnnerrrr
ama ins. deniz artik dönnnerrrr

06-03-2008, 12:49 PM
yha harbiden bn onu hiç düşünmemiştim eer ede ona açılırsa hm denizin gelmesi hmde en yakın arkisininm ona şık olması baya zor bi durum ama eğer efe unsuru olmasaydı çok özlediği için baya kötü olurdu keşke affetsee

06-03-2008, 01:00 PM
princess123 Yazan:
valla deniz grcekten geliomu yoksa hayalmi belli olmadii icin bilemicem ve hele hele asli napar onu hic bilemiicem ya olgun dvranmaya calisir yada yuzune bakmamaya dvm eder (ama bence boyle yapmaz cunku canana demistiki belki ben boyle yapmasaydim gitmezde ben yuzune bile bakmadim yok saydim filan) tabiki gerginlik olcaktir ama zamanla gecer die dusunuorum ah bide keske tekrar beraber olsalar off

06-03-2008, 01:01 PM
princess123 Yazan:

06-03-2008, 01:15 PM
princess123 Yazan:

07-21-2008, 05:13 PM
bence o durumda efeyi seçmesi kendisi için en doğru karar olur çünkü deniz aslıyı haketmiyo bundan sonra efe ile çok mutlu olacağına inanıyorum ben