Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Kesin!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
of ya fragmana bakılırsa efeyle aslı o tatil yerine gittiler ve efe aslıya uygun bulduqu bi zamanda onu sevdigini solicek orda da bitircekler yaaaa Üzgün aslı ne tepki vericek acaba???

ya aslı bide o cektirdikleri fotografa baktı ya ble ay yazık denizi ozlems ya demek onun aklında ve kalbinde ask manasında efe yok.. Sevinçli

yorumlarınız?
evet cnm bencede asli efeyi sadece arkadasi olarak görüyor
asli denize gercekten asik ve onu unutmasi ve yeni bir aska yelken acmasi daha sürecek, ama efe onun bir arkadas olarakta hep yaninda olacak ve belkide sonraki bölümlerde bir yakinlasma olabilir.
evet katılıorum ayy ama bnm aklıma bişi geldi belkide uzun zaman sonra denizle ilgili bişi(resim bile olsa) gösterilio acaba denizin gelmesinin yakın olduğu manasını çıkarabilirmiyiz??Sevinçli

havin Yazan:
evet cnm bencede asli efeyi sadece arkadasi olarak görüyor
asli denize gercekten asik ve onu unutmasi ve yeni bir aska yelken acmasi daha sürecek, ama efe onun bir arkadas olarakta hep yaninda olacak ve belkide sonraki bölümlerde bir yakinlasma olabilir.

evt yaa polencim haklsin off ins efe acilmaz acilsada orda bitmesin yaa catlarim ben!! vede evt bence aslinin kalbinde hala deniz Love0079var tabi sonradan efeye yonelmesseÜzgün

bncde yha hepnize katılıorum Yuz11
evet olabılır en heycanlı yerınde kesrler aslı denızı ozlemıse benzıyodu.....
merak etmeyin yakında efeyi yönelcek inşşşYuz11
of Üzgün bilmiyorum Kotu
Yhaa bn daha izlemedimm ama denizi seviYosa yuPPii Sevinçli
Hmm ya walla kafam çok karıştı bence aslı resme denizi tamammen unuttuğu için baktı zaten öyle olmasa fragmanın sonunda gösterdikleri gibi sarılıp oturmazdı efeyle
ama yinede ben aslı ve denizi Love0079 stiyorum artık bıktırdılar yani durup dururken efe çıktı bide...Kotu
Sayfa: 1 2
Referans URL