Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: İştah Açıcı Rol Yok
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Demet Akbağ, SİNEMA FİLMLERİNDE FAZLA YER ALMAMASINI İYİ ROLLERİN GELMEMESİNE BAĞLADI. AKBAĞ, 'O... ÇOCUKLARI' FİLMİNİN ÇEKİMLERİ İÇİN ÇALIŞTIĞI KANALDAN ÖZEL İZİN ALDIĞINI DA BELİRTTİ.
Demet Akbağ, son dönemde sinemayla ilgili olarak pek iyi rollerle karşılaşmadığını söyledi. Akbağ 'Beni çok iştahlandıran rollerle karşılaşmadığım için bunun eksikliğini yaşıyorum' diye konuştu.

Demet Akbağ, Kanal 1'de devam eden Süper Aile yarışmasını sunduğu için, 'O.. Çocukları' filminde oynamak konusunda tereddütler yaşadığını anlatarak 'Ben tereddütte kaldım çünkü hergün yayınlanan bir yarışma ve her gün çekim yapıyoruz. O yüzden biraz stok yaptık. Bana 15 gün müsaade ettiler ve ben de gittim severek oynadım bu filmde' dedi.

Bu arada Demet Akbağ, Cannes film festivalinde 'En İyi Yönetmen Ödülü' alan Nuri Bilge Ceylan'ı da kutlayarak 'Gerçekten çok gururlandırdı bizi. Tufan Türenç'in yazdığı gibi; bu yalnız ve güzel ülkenin yazgısını Nuri Bilge Ceylan'lar değiştirecek' ifadesini kullandı.

televizyongazetesi
SqL!
Referans URL