Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: İtalyanları tencereyle şaşırttı
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Burhan Öçal, evinde ses çıkaran eşyaları tercih ettiğini ve bunlarla müzik yaptığını söyledi.

Habertürk'te "Söz Sende" programına konuk olan dünyaca ünlü perküsyoncu Burhan Öçal, evinde ses çıkaran eşyaları tercih ettiğini ve bunlarla müzik yaptığını söyledi.
Öçal, bir İtalyan kanalından gelen televizyoncuları da tencerelerle şaşırtmış. Öçal, bu olayı şöyle anlattı: "Genelde evimde hep ses çıkaran şeyler vardır. Çok enstrümanım var. Bu kadar enstrümana sahip oluşumu teşhir etmek hoşuma gitmiyor. Ama gerekirse gösteriyorum. Geçenlerde İtalyan bir ulusal kanalından röportaj için geldiler. Sadece metal enstrümanların olduğu bir odam var. Orada 8 tane aliminyum tencere duruyordu. 'Bunlar ne işe yarar' dediler. 'Bunlarla da arada bir çalıyorum' dedim. Ters teknikle çaldım gösterdim. 'Ne kadar enteresan' falan dediler. Sonra bana 'Bunların özelliği ne?' diye sordular. Ben de '8 tane tencerenin 60 YTL oluşu' dedim. İllaki bir şeyin pahalı olması gerekmiyor."
Referans URL