aRkadaşlar ben kavak yellerinin urla bölümlerini çok ama çooook özledim ordaki hava bir başkaydı aslı aşkını içinde yaşatıyordu ve bizde burda birbirimizi efe aslı aşkı yok aslı deniz aşkı diye yemiyorduk ... 
ordaki arkadşlıklar saf temiz ve duruydu aralarında yalan yoktu hiç birbirlerinden ayrılmıyorlardı ... her zaman birlikteydiler onlar için herşey birdi yniii ben o bölümleri çok ama çok özledim arkadşlar benimle aynı fikirde olan varmı ??
Yha bnde uRLa daqi böLümLeri Çoq ösLedimm keŞke yine urLa ya dönseLer =)
sna %100 katılıyorum. bende urladaki kavak yellerini istiyorum
ewet bende cok ozledım o gunlerı bıdaha gorebılsek keske......
Tekrar Urla'ya Dönseler Bişey Değişmicek Emin Olun 
aslında haklısın urlaya dönseler ne değişecek yani bence biz boşu boşuna kapılmayalım artık bu dizi şaçmaladı ve dahada saçmalıcak

isteyen izlemeyeblr zorLa değil..
gizeMim çok haklsınn saten dönsnler dememşki arkadaşmz eskden negseldi demş urlada..
herkeste bi başka anlıyor..
ya evt de urla başkaydı tabikide bişey değişmiyecek ama bi umut
bnde çk özledim o gunleri.....
ya artık kavak yellerinin eski tadı kalmadı eski urla bölümlerinde hep deniz-aslı ılıskısı vardı. efe gonule asıktı. onun pesinden kosardı. mıne denıze asıktı ama askı gunden gune karsılıksızlasmaya baslamıstı. ama ıstanbula gelınce hersey degıstı. denız-aslı bıttı.efe-aslı basladı. anlamıyorum ndn bole oldu. buyulsehır super dortluyu bozu. artık herkes dıkkenarlıktan da cıktı herkes ben ben oldu