06-01-2008, 04:13 PM
Bence arkiler aslı efe ilşkisine Kamil neden olcak nasıl diceksinizz benim fikrimm kamil yine hapse düşcek yada mine sayesinde kurtulcak aslı olanlarır duyunca onlardan biraz uzaklaşacak efe tabikii yanında olcakkk kazanılan tatil vardı yaa umut omu aslıya vercek kafasını dağıtmak için efede yanında .... Sonra böle böle derken bi gelcekler SEVGİLİLER
zaten ardan zaman geçmiştir deniz de gelecektir herkse kamil olayını az da olsa unuttmuştur ama aaslınn babasına olan kızgınlığı bitmicekk efede kalmaya başlıcakk tabii sevgililerrr denizde ilk geldiğinde efeye gelcek kapıyı aslı pijamalaryla açcakk efe de arkdarn KİM GELDİ AŞKIM dicek kapıya gelcekkk deniz şaşırcakkkk SEZON FİNALİİ
bu benim dşüncem yorumlarrrr
zaten ardan zaman geçmiştir deniz de gelecektir herkse kamil olayını az da olsa unuttmuştur ama aaslınn babasına olan kızgınlığı bitmicekk efede kalmaya başlıcakk tabii sevgililerrr denizde ilk geldiğinde efeye gelcek kapıyı aslı pijamalaryla açcakk efe de arkdarn KİM GELDİ AŞKIM dicek kapıya gelcekkk deniz şaşırcakkkk SEZON FİNALİİ bu benim dşüncem yorumlarrrr
süper..