Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Aslıı Efe yakınlaşmasıı böle olucak emin olun bi bakınnn
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Bence arkiler aslı efe ilşkisine Kamil neden olcak nasıl diceksinizz benim fikrimm kamil yine hapse düşcek yada mine sayesinde kurtulcak aslı olanlarır duyunca onlardan biraz uzaklaşacak efe tabikii yanında olcakkk kazanılan tatil vardı yaa umut omu aslıya vercek kafasını dağıtmak için efede yanında .... Sonra böle böle derken bi gelcekler SEVGİLİLEROlmaz zaten ardan zaman geçmiştir deniz de gelecektir herkse kamil olayını az da olsa unuttmuştur ama aaslınn babasına olan kızgınlığı bitmicekk efede kalmaya başlıcakk tabii sevgililerrr denizde ilk geldiğinde efeye gelcek kapıyı aslı pijamalaryla açcakk efe de arkdarn KİM GELDİ AŞKIM dicek kapıya gelcekkk deniz şaşırcakkkk SEZON FİNALİİ
bu benim dşüncem yorumlarrrr
evt bende böle bişiler düşünmüştüm büyük ihtimalle böle olcak
evet bencede böyle olucak hemde kesinlikle ayyy aşkım dicek birde ayyy süper Icon_lol
waowww Sevinçli süper..
koparım öle olsa he.. Yuz11
yaa inşallah böle olmassÜzgün
kamiL kuRTuLabiLir ama asLıyla efe yi biLmiyomm
walla gusel olur boyle katılıorum.....
inşallah böyle olmaz böyle olursa bu dizi artık tam dc gibi oldu demektir ama bence böyle olmucak hiç kimsenin düşünemediği bir bölüm olucak hemde çok değişik bir bölüm olucak Omg
eft bencede olabilr böle şeler kavak yellerinde herşey mümkünnSevinçli
off yha olmasın böLee
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL