Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Kavakyelleri'nin Senaristi Olmak İstermisin ?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Evet Arkadaşlar Burada Siz senarist olsaydınız Son gelişen durumları ne şekilde yazardınız Herkes fikrini yazabilir,hayal gücünüzün yardımıyla tabi ...

Benim kısa bir Senaryom Var Efe ve aslı birlikte olucaklar deniz geri dönücek ve büyük bir Çekişme başlıyıcak Gülücük
Sizin Senaryolarınız Var Zaten Herkes Orda Yazıyor Buda Onun Gibi Birşey OlmamışmıHmm
evet sizin senaryolarınız var oraya yazabilriz Gülücük
Ben sadece son duru mhakkında Yazmak istediklerinizi sordum Sevinçli
ben efeyi aslıya aşık etmez o dans sahnesini yapmaz aslının denizi düşünmesini isterdim
Sevinçli denizcisin Galiba Sevinçli

nlckşlt Yazan:
ben efeyi aslıya aşık etmez o dans sahnesini yapmaz aslının denizi düşünmesini isterdim

aynenSevinçli asli efe askini kesinlikle aklimdan bile gecirmezdim o yakinlasmalarin HIC birisi olmazdi deniz geri donurdu asli deniz aski tekrar baslardi ve bence super olurdu zaten senaryolar bolumunde arkdslar super yaziolar hayal olarak bize yasatiolar asli deniz askini onlara cok tskur ediorum..Sevinçli (tabi asli denizci olmayanlarin senaryosuda ayri guzel darilmasinlarDil Çıkaran)

bence de efe ile aslı sevgılı olcaklar ama hemen ole aslı kabul etmez bnce..zor olucak güç olucak bence...!

princess123 Yazan:

nlckşlt Yazan:

aynenSevinçli asli efe askini kesinlikle aklimdan bile gecirmezdim o yakinlasmalarin HIC birisi olmazdi deniz geri donurdu asli deniz aski tekrar baslardi ve bence super olurdu zaten senaryolar bolumunde arkdslar super yaziolar hayal olarak bize yasatiolar asli deniz askini onlara cok tskur ediorum..Sevinçli (tabi asli denizci olmayanlarin senaryosuda ayri guzel darilmasinlarDil Çıkaran)

ben sahsen cok isterdim yani bu olanları hayatta buraya getirmezdim...
Sayfa: 1 2
Referans URL