Bakalım bu heygirl başlıkları ne zaman son bulcak siteye giren anında hey girl diye konu açıyor bakmadan araştırmadan Çöplük olduk valla aynı şeyleri ben silmekten bıktım siz arama yapmadan konu açmaya bıkmadınız neyse silmiyorum nasıl olsa irisi yine hey girl diye gelecek dursun çöplük olsun etraf
Bakalım bu heygirl başlıkları ne zaman son bulcak siteye giren anında hey girl diye konu açıyor bakmadan araştırmadan Çöplük olduk valla aynı şeyleri ben silmekten bıktım siz arama yapmadan konu açmaya bıkmadınız neyse silmiyorum nasıl olsa irisi yine hey girl diye gelecek dursun çöplük olsun etraf
ya bak ben cok ozur dilerim ama ben zaten cok nadir konu acarim ve nezman acsam ayni seyi zaten koymak delilik nie bosuna ugrasiim yoruliim ben tek tek baktim ve yoktu gnckvk arkadasla ayni anda koyuyormusuz ben bunu nerden bileyim buna hakim olamamki haklisin senin isinde zor bende olsam kizardim ayni seyleri silmekten ama ben hic biseyi arastirmadan acmiorum sitede grmedim ve paylasmak istedim bu ilk ve son olur tekar ozur dilerim..