ARKADAŞLAR DENİZİN GERÇEK HAYTTA ASKERE GİTMESİ GEREKTİĞİNDEN DLAYI DİZİDEN AYRILMAK ZORUNDA OLDUĞUUN BİLİYOMUYDUNUZ ASLININ DANS DERSİNDE DENİZİ HAYAL ETMESİNDEKİ SAÇ TRAŞI ASKERE GİTMESİNDEN DOLAYI OLDUU İÇİN BU KANIT OLARAK SUNULUR.. YANİ DİZİDEN AYRILMASI ZORUNLUYDU..!
yani şimdi deniz bir daha bu diziye gelmicekmi vede kanıt varsa koyarmısın....

ben ibrahim kendircinin askerliğini yptığını sanıyorum..ayrıca diziden ayrıldığı fln yok..kendıde soyledi.hem sen böylebişiyi nerden oğrendın senin knıtın nerde=-?

evet yani kanıtın nerde hatta askerlik resimlerini gördüm ben...

evet yani kanıtın nerde hatta askerlik resimlerini gördüm ben...
yani şimdi deniz bir daha bu diziye gelmicekmi vede kanıt varsa koyarmısın....

b askerlik resimlerini gördüm ayrıca 22 yasında 2 yıl önceden gitmesi gerekirdi dimmii

ayrıca lütfen nerden öğrendiğinide söyle yaniii
denizin aslıyla yaptıı tango dersinde(yani aslının hayalinde) denizin asker traşı.... bnde bunu biryerden öğrendim uydurmadım hayal gücüm bu kdr şey uyduracak kadar geniş deil..
o zaman kanıtını koy eğer uydurmadıysan kanıt isteriz

ben ibrahim kendircinin askerliğini yptığını sanıyorum..ayrıca diziden ayrıldığı fln yok..kendıde soyledi.hem sen böylebişiyi nerden oğrendın senin knıtın nerde=-?
bencede hem o okuyo nasil askere gitsinki? bazi kisilerde amerikaya gercekten gitmis filan diolardi bence sadece senaryo geregi cikti cunku kendiside oyle dedi hatta nezman diziye doncen demislerdi oda bilmiorum bende cok istiorum falan filan nese sen sadece biligiyi paylasmissin saol ama bence dogru diil senaryo geregi bu askerde olmus olsa bazi sahnelerde ne isi var..bilemicem