Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Nickler
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
SEN VARYA SEVGİLİM. AVRUPA KADAR MODERN. *AMERİKA KADAR GÜZEL. AFRİKA KADAR SICAKSIN. NE VARKİ SEVGİLİM . ANTARTİKA KADAR UZAKSIN.. (Dj.AzraiL)

Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi ÇocukçA Sen GerçEkçE , Hepsi Öylesine Sen Ölesiye.. (Dj.AzraiL)

Gül nedir ki? Solup gider. Gün nedir ki? Gelip gider. Ateş nedir ki? Söner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak mezarda biter. (Dj.AzraiL)

Her zaman mutluluğun doruğundayken gülünmez, bazen sırf hayata gıcıklık olsun diye uçurum kenarındayken bile gülümseyeceksin. (Dj.AzraiL)

iNmeyiZ caDdeye mAdDeye NedE kıZlarLa ıcMeye deLı kaNlı aDam varSA beeKlerız gaZılere (aa_yihne_o_chocuk)

KaLan SağLar SEnin OlSn YaLnızLık BeNİm ADım OlSun (ÖmEr m )

bizde geri vites yoq rajon kesenin gırtlağını kesen nabızına göre şerbet içenlerdeniz ve şunu unutma yakışıklı biz sevdik mi tam severiz...

dün gece seni unutmayı düşündüm sigaranın üstüne ismini yazdım sigara bittiğinde senide unutmuş olacaktım yani duman duman atacaktım seni içimden nerden bilirdimki seni duman duman atıyım derken her nefeste içime çektiğimi

> elektriği edison buldu ama faturayı biz ödüyoruz:~D))

> gömlek 15 ytl, pantolon 25 ytl, kravat 10 ytl, karne günü babandan yiyeceğin dayak paha biçilemez...

> acele işe, benim de çişim geldi.Merak etme şeytan karışmazz =D

> AşK eLmA ŞEKERİNE BENZER ŞEKERİNİ YERSİN SAPI ELİNDE KALIR!!!

> Ask ilkokulda KOMEDİ, Orta okulda TRAJEDİ, Lisede DRAM, İmamatipte HARAMDIR...

> (A)ptalların (Ş)ifa (K)aynağı = AŞK

> Elektrikli sandalyedeyim, çok yalnızım elimi tutar mısın ?

> Bir Daha Kumar oynamıyacağıma Bahse girerim..!

> Uzaktan seveceğim, senin haberin olmayacak ...
> Şimdi gözlerime ağlamayı öğrettim ki bu yaşlar utangaç boynunun kolyesi olsun..buda benden sana ayrılığın hediyesi olsun (((bst alev)))

> Ona söyle onu gerçekten sewmedim ona söyle onu bir daha görmek istemiyorum ona söyle onsuzda hayat çok güzel ona söyle onsuzda yaşaya bilirim ama ona sakın bunları gözyaşları içinde söylediğimi söyleme(((BÜşR@)))

> Hayatta iki kör tanıyorum biri senden başkasını görmeyen ben diğeri beni görmeyen sen..

> ßi yandan SensizLiq ßi Yandan öLüm YeteR ße qüLüm qeLDe ßidsin ßu ZuLum (TheReaqSiOn)

> Seni vurmak için AND içmiştim... Gözlerin geldi aklıma, VAZGEÇTİM!!!

> Unutma unutulanlar unutanları aslaa unutmazlar

Msn nickleri sitemizin okuyucularından gelen beğenilem msn nickleri, hit msn nickleri .. İşte sizin için derlenen en güzel nickler, msn nickleri ..

> [Herkez Aynıyken ßen FarkLıydım !.. $imdi Herkez Fark Pe$inde , ßen Aynıyım ... ßu da ßenim Farkım ]

> BanA HaVA AtICaM DiE KeNDiNi kaSMA DaMArInDaKi KaNIn BiLe Bana HasTa

> Kiz DiYé oNém VéRénin.. GuZéL DiYé Kaşar SéVénin! PaRa DiYé Dost SaTanin! KraL oLsa TahTini MAfYa oLsa MéKaNini .......

> ℓιƒє.. нαѕ вєтяαує∂ мє ση¢є αgαιη (HAYAT... BİRKEZ DAHA BANA İHANET ETTİ)

> HayAt bir film gibi yaşanır ve biter filmin sonunda mululuk yada keder hadi sen seç...!!

> gökYüzndeki yıldızlar gibisin onlar kadar parlak ve çekicisin tek fark var onlar binlerce sen birtanesinn.

> Seny sefdiğim kadar yaşasaydın ölümsüzlüğün adını a$k koyardım.
saoL ackum hepsi çok güseller Sevinçli
Birşey değil Cnm

çok güseller cnm
p. için saol..........
çok güsel inş devamı gelir Sevinçli
GeLir GeLir Ama Biraz Bekletcam Sizi Sevinçli
sqL cnm qzLLer dwm éT...
Ama üstüme geldinizSevinçli Bekleyyin..
BirazSevinçli
sqLL cNmmm
Sayfa: 1 2
Referans URL