Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Dans benim parçam
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

Madonna’nın dansçısı ve Nike reklamlarının inanılmaz dans figürleriyle büyüleyen kadını Sophia Boutella da jürideki yerini almıştı.

Çoğu insan sizi Madonna’nın dansçısı olarak biliyor.

Aslına bakarsanız önce Nike’ın yarışmasında tanındım. Ama Madonna dünyaca ünlü biri olduğundan, herkes beni onun dansçısı olarak tanıdı.

ÊMadonna ile çalışmak nasıl? Yerinizde olmak isteyen çok dansçı var.

Oldukça rahat. Kendisiyle çalışmanın hiçbir zorluğu yok. Sizi özgür bırakıyor.

Starlarla çalışmak zor mu?

Genellikle hazırlanmış koreografiler üzerine çalışıyorsunuz. Siz dansçısınız, onlar ise birer yıldız. Kesinlikle zor değil.

Dans sizin için bir hayat tarzı mı, yoksa iş mi?

Dans benim bir parçam. Sürekli dans ettim, etmeye de devam edeceğim. Herhalde başka bir iş yapamazdım. Başka hiçbir iş yapmayı düşünmedim. Fransa’da kendi okulumda da eğitim veriyorum. Bundan iyisi olamazdı.

Üç gününüzü Dans Kapışması’nın finalistleriyle geçirdiniz. Onları nasıl buldunuz? Ekin ve Aydan nasıllardı?

Dansa gönülden bağlı olduklarını gördüm. Hepsinin enerjisi çok güzel. Ekin ve Aydan’ı da bir yıldan fazladır tanıyorum. İyilerdi. Tabii ki sürekli çalışmaya ihtiyaçları var, tıpkı bizim de çalışmak zorunda olmamız gibi... Çok çalışırlarsa ve yeterli isteği içlerinde hissederlerse, dünyaca ünlü dansçılar arasına girerler.
Referans URL