ya arkadaşlar haftaya şmdi kesnmi okdar konuştuk ama 52.bölüm sezon finali diye deniz gelicek ama bnce haftya pekte sezon finali olucak gbi durmuyo....
ya bende 54. bölüm diye biliyorum sezon finalini gerçekten ya kaçıncı bölümde final yapıcaklar?
burda 52 diye soyleniyor ama ben 54 die biliyorum...
valla ben 52 die biliyom ama işh olmaz

heleki tam deniz geldiğinde bitirirlerse geberirimmmmm

yaa 3 ay nasıl beklerim bennn

bn 54. blm de dnz gelcek sezon finali olcak die biliorm
arkadaşlar Şu anda forum hesabınız yasaklı.
Yasak Nedeni: Kural ihlali : Arama yapmadan konu açan,yanlış bölüme konu açan kişiler uyarılır, konuları kitlenir/silinir, tekrarı halinde 1 gün forumdan uzaklaştırılır.Israrla bu hareketlere devam edilirse bilinçli ya da bilinçsizce yapılması fark etmeksizin süresiz o
Yasak Kalkacaktır: 05-31-2008, 11:00 PM
size birşey sorucam ben bir siteye kayıtlıydım ama girdiğiide böyle yazıyodu
bende 52 de sezon finali olcek 54 de deniz gelcek die biliorm çünkü çekim ekibindekiler bise deniz 54. bölümde gelck dediler hiç sezon finalinden bahsetmedim hem ayrıca haftaya kanal d deki nerdeyse tüm diziler sezon finalini verio
ayy ya bitmesin kavak yellerii
arkadaşlar Şu anda forum hesabınız yasaklı.
Yasak Nedeni: Kural ihlali : Arama yapmadan konu açan,yanlış bölüme konu açan kişiler uyarılır, konuları kitlenir/silinir, tekrarı halinde 1 gün forumdan uzaklaştırılır.Israrla bu hareketlere devam edilirse bilinçli ya da bilinçsizce yapılması fark etmeksizin süresiz o
Yasak Kalkacaktır: 05-31-2008, 11:00 PM
size birşey sorucam ben bir siteye kayıtlıydım ama girdiğiide böyle yazıyodu
yhaa bende tam bilmiyorum. ama ben 52. diyee duydum.