Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: ya soyleseydi?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
ya hep dusunup durdum bittiginde dizi.. ya efe telefonda aslıya asık oldugunu soyleseydi? ya soyleseydi aslının tepkisi ne olurdu? ama efe soyleyemedi sadece tesekkur etti..arkadasımm fln dedi durumu kurtarmak icin fln ama gercekten soyleseydi aslının tepkisini cok merak ederdim..

aslı, eger efe soylemis olsaydı, ne tepki verirdi????? :S S11
bence tepki veremezdi en basta efe ne diyosun sen ya falan derdi sonrasini tahmin bile edemiyorumYuz24
Love0079 EFE ASLI ...

puzzle Yazan:
bence tepki veremezdi en basta efe ne diyosun sen ya falan derdi sonrasini tahmin bile edemiyorumYuz24

bence aslı şaka olarak anlardı arkadaş anlamında ama eğer efe yok gerçekten seviyorum dersydi telefon kapatır efeyle karşılaşmaya felan çalışırdıGülücükama Aslı aşık değil kiS11

not:efe ve aslı telefonda iken BENİ AL çaldı aklıma aslı ve deniz geldi aklıma 8içim bi tuhaf oldu.
efe yi kırmadan onu sevemeyeceğini anlatırdıııı
bnce küsebilirdi utanır gidebilirdi...Göz Kırp
efe kalp aslı olurdu Sevinçli:DSevinçli

yaa senarstler tabki böle bişeyi hemen yapmadılar aşkı itiraf sahnesi birz daha heycanlı yaparlar belki yağmur sahnesnde fln olablr sonrada pat diye öper fln..
öle bişeyler yapmaları lazm böle kuru kuru telefonda olmazdı bu 1.
aslı blkide söleynce epey etklencek oda anlıcak sefdiğini hic bişey belli olmaz..
oda etklenioo çnkü yvaş yvaş efeden..
bnce minede aslya çtlatablr hic görmüyomusun fln die..
arkadaşım sen nesi
n aslı ve efecimisin böyle söylüyosun allahım ya iyice sinirim geldi ha .......Kotu:kotu:Korku
umarım bir daha söylemeye kalkısmaz onlar ark. kalsınlar böylesi daha iii
Sayfa: 1 2 3
Referans URL