Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Facebookda 'Annemi NasıL öLdürebiLirim' qrubu oLuşturdu!!
Þu anda tam olmayan bir versiyonun içeriðine bakýyorsunuz. Tam versiyona bakýnýz.
Annesini önce býçakladý sonra boðarak öldürdü
Bursa'da, Facebook sitesinde "Annemi Nasýl Öldürebilirim" grubunu oluþturup, (a) býçakla. (b) boðarak © tabancayla (d) zehirleyerek seçeneklerini sunan 17 yaþýndaki M.F., önceki akþam tartýþtýðý annesi Asiye F.'yi (46), sitede sunduðu 'a' seçeneði ile býçakladý.

ACILAR ÝÇERSÝNDE YALVARAN ANNESÝNE ACIMADI

Tekstil fabrikasýnda çalýþan talihsiz kadýn, Uludað Yolu'ndaki Saklý Bahçe adlý çay bahçesinde çalýþan oðlunun, kendisine zarar vermesinden korktuðunu, akrabalarýna, komþularýna ve çalýþma arkadaþlarýyla paylaþtý.

Ýddiaya göre geçtiðimiz pazartesi gecesi iþ çýkýþý eve giden M.F., henüz belirlenemeyen nedenden dolayý tartýþtýðý annesini, mutfakta karnýndan býçakladý. Kanlar içersinde yere yatan annesinin acýlar içersinde kývranýrken kendisine yalvardýðýný gören M.F., bu kez annesinin boðazýný sýkarak öldürdü. Ceseti daha sonra banyoya sürükleyen M.F., kurban bayramýnda kestikleri kurbanýn etini parçalamak için satýn aldýklarý satýr ile annesinin, kafasýný, kollarýný, bacaklarýný ve vucudunu on parçaya böldü. Etleri daha sonra çöp torbasýna koyan M.F. bunlarýn inþaat halinde olan evlerinin ikinci katýna çýkarttý. Kan gölüne dönüþen evlerini satýn aldýðý 5 litre parfümlü deterjan ile yakayan, kokunun giderilmesi için eve sprey sýkan M.F. gece uyudu, sabah ise iþine gitti.

ARKADAÞLARINA ANLATTI

Ýþ çýkýþý her akþam olduðu gibi mahallelerinde bulunan internet kafeye giden M.F., burada arkadaþlarýna, "Ben annemi öldürdüm. Cesetin poþetlere koydum. Ama çok aðýr. Bana yardým edin poþetleri boþ bir araziye atalým" dedi. Olaydan þüphelenen arkadaþlarý internet kafeden çýkýp Emek Polis Merkezi'ne giderek, duyduklarýný anlattýlar. Daha sonra internet kafeye giden polis ekipleri M.F.'yi gözaltýna aldýlar. Ardýndan eve giren polis, Asiye F.'nin parçalanan cesetini çöp poþetlerinde buldu. Asiye F.'nin kafasýnýn bulunduðu poþette býçak dik halde görülürken, talihsiz kadýnýn özellikle yüzük parmaðýnýn kesildiði gözlendi. Parmakta olduðu sanýlan yüzük ise daha sonra banyoda bulundu. Evde parmak izi alan polis, cesetin parçalarýný koyduklarý tabut içersinde sedye ile çýkarttýlar.

ANNEM BENÝ DAYIMA ÞÝKAYET ETTÝ ÇILDIRDIM

Emek Polis Merkezi'nde cinayeti anlatan M.F., "Babamdan ayrýlan annem ile geçinemiyorduk. Benden sürekli yakýnýyordu. Olay gecesi evde banyo yapýyordum. Ziyaretimize gelen dayýma, 'Bu çocuk beni çýldýrtýyor. Artýk ona dayanamýyorum. Bir gün ya o beni öldürecek veya ben onu' dedi. Bu sözler çok zoruma gitti. Dayým ayrýldýktan sonra anneme 'ne yapmak istiyorsun?' dedim. Tartýþtýk. Mutfaktan aldýðý býçakla bana, 'Seni öldürürüm' dedi. Bende býçaðý alýp kendisini öldürdüm. Sonra boðdum. Cesetlerini ise parçalara ayýrdým" dedi.

ANNEMÝ NASIL ÖLDÜRÜBELÝRÝM SÝTESÝ KURDU

Satanist olduðu öne sürülen M.F.'nin iþ çýkýþý zamanýnýn büyük bölümünü arkadaþlarýyla geçirdiði internet kafede, Facebook sitesinde "Annemi Nasýl Öldürebilirim" grubunu oluþturduðu, gruba katýlanlara ise, (a) býçakla. (b) boðarak © tabancayla (d) zehirleyerek seçenekleri sunduðu ortaya çýktý. Arkadaþlarýnýnda doðruladýðý bu iddia üzerine polis, grup arkadaþlarýný belirlemek, yaptýklarý yazýþmalarý tesbit etmek için internet kafede bulunan tüm bilgisayarlara el konuldu.

ANNESÝNÝN ÖLDÜRÜLMESÝNÝ SÝTEYE TAÞIDIÐI ÝDDÝASI

Bu arada M.F.'nin iþlediði cinayetten sonra annesini öldürmesini, cesetini parçalamasýný cep telefonu ile görüntüleyip, bu sitedeki grubunda arkadaþlarýyla paylaþtýrýldýðý öne sürüldü.Bu iddiada bilgisayarlarýn incemlenmesinden sonra netlik kazanacak.

VÝLLE VALO HAYRANI

Saçlarýný kýrmýzýya boyayan, týrnaklarýna siyah ve kýrmýzý oþeler süren M.F.'nin, Finlandiyalý Rock Müzik çalan HIM grubunun solisti Ville Valo"nun hayraný olduðu belirlendi. M.F.'nin giydiði siyah renk tiþörtüne, kendisine örnek aldýðý, yaþam tarzýna uyduðu grubun solisti olan Ville Valo'nun fotoðrafýný ve ismini bastýrdýðý gözlendi.

"Satanist deðil ateistim" dedi

TUTUKLANAN anne katili M.F., Emniyet Müdürlüðü’nde cinayeti þöyle anlattý: "Annem sürekli benden yakýnýyordu. Olay gecesi banyo yapýyordum. Ziyaretimize gelen teyzemin oðlu Sezgin Karaböcek’e, ’Bu çocuk, beni çýldýrtýyor. Artýk ona dayanamýyorum. Bir gün ya o beni öldürecek veya ben onu’ dedi. Bu sözler çok zoruma gitti. Teyzemin oðlu ayrýldýktan sonra, mutfakta fritözü kullanmak istedim. Annem, ’Yað damlar’ diyerek baðýrdý. Üzerime yürüdü. Elinde býçak vardý.

Can çekiþirken boðdum

Elindeki býçaðý alarak karnýna sapladým. Can çekiþiyordu. Bu kez boðdum. Cesedini ise bir gün sonra parçaladým. Amacým poþetleri denize atarak kurtulmaktý." Sorgusunda, "Ben satanist deðil ateistim" dediði ileri sürülen M.F.’nin sürekli gittiði internet kafedeki tüm bilgisayar incelemeye alýndý. M.F.’nin annesinin cesedini stanistlerin kutsal saydýðý 13 rakamýndan esinlenerek 13 parçaya ayýrdýðý ileri sürüldü.

Adý sert müziði yumuþak grup

KATÝL zanlýsý M.F.’nin hayraný olduðu Ville Valo, Finlandiya’da 1991 yýlýnda kurulan ve halen bu ülkenin en popüler alternatif rock grubu ’HIM’in solisti. Gitarda Mikko Lindström, bas gitarda Mikko Paananen’in yer aldýðý grup, bugüne kadar altý albümü yayýnlandý.

’Þeytanýn kalbi’

ABD’de ’altýn plak’ alan tek Fin grubu olan HIM’in isminin açýlýmý ’His Infernal Majesty’ (Cehennemi Majesteleri) olsa da, grup, birçok benzerinden daha yumuþak bir müzik yapýyor. Zaten Ville Valo da, yaptýklarý müzik türünü ’aþk rock’ olarak tanýmlýyor. Grubun simgesi ise, satanizmle özdeþleþtirilen pentagramýn kalp þeklinde bir türevi.
bende biraz önce gazaetede okuDum ne kadar cahiLLik bu yha insan nasýl öLdürür annesini

pelin!karahan Yazan:
bende biraz önce gazaetede okuDum ne kadar cahiLLik bu yha insan nasýl öLdürür annesini

Annem akþam odama girip Ville Valo posterine dik dik bakýp "Sen de beni öldürmeyeceksin deðilmi?" diye sordu...

Demek bu yüzdenmiþ...Nono4
UtangacSna Katýlýorum Cerennim...Yuz11
yha ne manyak insanlar var ne diyelim allah akýl fikir versin bide öldürdüðü yetmemiþ 10 parçaya bölmüþ pis herif
ayy ne bu ya annesini nasýl öldürür pis insan !
cahillik bu yaa Yuz24

Bsra_Gzm Yazan:
yha ne manyak insanlar var ne diyelim allah akýl fikir versin bide öldürdüðü yetmemiþ 10 parçaya bölmüþ pis herif

bestegül Yazan:
ayy ne bu ya annesini nasýl öldürür pis insan !
cahillik bu yaa Yuz24

Erenci_Ebru Yazan:

Sayfa: 1 2
Referans URL