Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: fragman ve özet yorumları..
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar efe aslıya fragmanda dioyaaa çok komik orda Sevinçli

aslı: benim bir arkadaşım var bu arkadaşına aşık..ama böyle çok fena aşık..
efe: yok öle bişey kuzu kim çıkartıyor bunları yaw..
aslı: efe sen neden bahsediyorsun yaa.. ?

Sevinçli ayy burda efe çok komik ... gülmekten öldüm.. bağrıoo bide kim uyduruyor yawwww :Sevinçli:D

aslı elif için söylüyordu efede hemen atladıı Sevinçli:D

efe resmen aşık oldu ve özettede dedği gibi kaçmaya çalşıyor ama kaçamıyor bide en yakın arkadaşıı.. napcak etcek bi şartta görücek..
bu aşktan kaçamıcak herlde..

dans yarışmasınıda aslı elife iyilik olsn die heralde umutla etmicek umutta elifle dans edicek..

aslıda efeyle olcak yani..
efe iyice herlde eli ayağına dolancak.. ve iyice karıştırcak aslıda hafifden gliba bu dansla etkilencek gibi görünüyor.. görücez bu bölüm.. yani yoksa bitek senaristler neden efeyi aşık etsin ki.. ozaman hic etmezlerdi.. görücez artık perşembe..

süpriz bekliyormuş ödülde falan..
bence efe&aslı kazancak..
yada kazanıp eliflere hediye etcekler.. öle bişeyler olabilir..
efe & asLı tatile gitcek yada belli olmaz metinlerde kazanabilir ama efe aslı geliyor bana bence çok güzel dans etcekler.. tango fln..

aslının babasıda vurucak gliba ama son anda döncek heraLde.. vuramaz çnkü mnenin babası önemli role geçti adam yok..!

yorumLar ve tahimnLer..
özet ve fragman her 2isi içinde..
güzel olacak ezgicim çok güzel olacak herşey.izlemem diyenler halt etmiş.
Bencede yha bu dizinin konusu başka nasıl çıkcakki zaten
yoo başka şelerde olablr umut aslı katılabilir aslı efe katılabilir efe mine katılabilir herşey olablr bşka şeylerde olablr yani..
bn sadece yorumumu yaptm kesin olucak diye bi kaide yok..
ama çounluklada çkıyor ya dediklerm .. ?!
saolun yorumlar içn yarına az kaldı..

yeliz05 Yazan:
güzel olacak ezgicim çok güzel olacak herşey.izlemem diyenler halt etmiş.

ehehee xD
Yuz11
bncede haLt etmiş.
artıuk bu diz iyice saçmalıyo eğer efe ve aslı kazanır ve ikisi tatile giderse işte o zaman ........
ne ozmn..
arkadaşmmm izlemessen izleme yaw..
biz buraya yorum yazmak içn açtık bu konuyu..
szn izleyp izlemceğinizi yda dziyi beyenip beyenmedğiniz hkknda blgi almak içn deil..
Referans URL