Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: eski günlerden
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
En ateşli maceramızdı, fitili tutuşmuş bir kız kaçıran
Ve ne çok şarkı bilirdik, bilmediğimiz tek şeydi yalan

En büyük aşk sorularını hipotenüsle çözmüştüm
Bir badem ağacının altında beni nasıl da öpmüştün

Köşeli jetonlarımızı bozdurup, yerine pembe yalanlarımızı seçtik
İzmir’den İstanbul’a tam bir saatte geçtik

Gizli gizli görüştük yine, açık açık öpüştük
Bütün havuz problemlerini, artık çoktan çözmüştük

En yalnız anlarımızda süper kahramanlar olduk
Filmin devamı geldiğinde doğru cevapları da bulduk

Ve anladık artık yoktu,
Çok döndük, çok dolaştık yok
En güzeli bizim dostluğumuz
Bundan öte bir şey yok

Günler, haftalar aylar
Bizi hiç değiştirmeyecek
Boyumuz büyüse de yüreğimiz hep
Hepimiz birimiz için diyecek

bıktık artık bıktık bıktırdınız bezdirdinizz Allah rızası için yaaa bu kadar saçmalanmaz atıkk hiç mi okumadınız geçmiş senaryoları hiç mi yanlış yapyoruz demedniz mii nolyo arkadaşalar diziyi nereye getirdikk gerçek yaşamla lakası olmayan aptal saptal bir dizi olduu 41.bölüm olanlarnı kabullendik hataydı dedik kiii çok saçmaydııı ama yeter artıkk şimdi de efe aslı aşkımı yaratıosunuzz çok gülüyorum artıkk ama sinirdenn aslı patrona yalandan evlilik tekifini anlatıoo hoooppppp ertesi günn aynı şeylerr bu mudur gerçek hayatttt böle mii BİZİİ DUYUN ARTIK ÇÜNKÜ BİZ BEZDİKK
çok haklısın arkadaşım katılıyorum sana gerçek hayatta raslantı olur ama bu kadarına da pes bnde aslı ile efe aşkının olmasına karşıyım nasıl olduysa 1 bölümde efeyi aslıya aşık yaptılar ama senaristlerin ne yapacağı belli olmaz bi bakarsın efe kendine gelmiş başkasını bulmuş aslı birden denizi hatırlamış bi bakarsın sevgili olmuş (eğer olurlarsa izlemem zaten denizsiz zaten zor geliyor bide sevgiliyken görmek onları bana zor gelir kalp krizinden giderim allah muhafaza)

periperisi Yazan:
çok haklısın arkadaşım katılıyorum sana gerçek hayatta raslantı olur ama bu kadarına da pes bnde aslı ile efe aşkının olmasına karşıyım nasıl olduysa 1 bölümde efeyi aslıya aşık yaptılar ama senaristlerin ne yapacağı belli olmaz bi bakarsın efe kendine gelmiş başkasını bulmuş aslı birden denizi hatırlamış bi bakarsın sevgili olmuş (eğer olurlarsa izlemem zaten denizsiz zaten zor geliyor bide sevgiliyken görmek onları bana zor gelir kalp krizinden giderim allah muhafaza)

aynen Üzgün

Adı üStünde zaten dizi hayal üStüne kurmaca zaten gerçek hayatla ilgiSi olmıcak bence Saçma olmuş o cümlen Icon_lol Heee hatırlatıyım ben aSlı ve efeciyim onların aşklarınada laf getirtmem Nono4gelecekte olan ve olmaya başlayan aşklarına
izlemek iStemeyenlerinde yolu açık yaniiii Sevinçli
pelin_!gizem arkdaşım dizideki karekterler hayal ürünü ama dizide yaşanan olayalar bir zamanlar olabilecek olaylardan doğan senaryolardı hatırlatyım seni bölee hiç alakası olmayan tammn saçma bir kurgu tatmin ediyorsa saygı duyarımmm bizim dizimiz fantastik ve ya bilim kurgu dizisi değil öle olsaydı dediklerini anlardım her neyse tartışmaya girmeyimm ben sen bildiğin yolda dewam et eeee burayıda SİZ (efe-aslıcılar)VE BİZ(aslı denizciler) olayına çevirmeye niyetim yokk daha mantıklı şeylerden bahsedersek ii olurr kib

NOT:BU DA DİZİNİN HER HAFTA YAYINLANA ÖZETİNDEN Tadına DOyum Olmayan GERÇEK HAYAT TADINDAKİİdiziniz KAVAK YELLERİ.........

periperisi Yazan:

periperisi Yazan:

aynnÜzgün

deniz_ebru Yazan:

periperisi Yazan:

aynen Üzgün

Referans URL