Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Yorumlar sinirlerini bozmuş
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Yorumlar sinirlerini bozmuş

Kavak Yelleri dizisinde canlandırdığı Mine karakteri nedeniyle sokakta tepkilerle karşılaştığını söyleyen Aslı Enver, internetteki yorumlardan da çok etkilendiğini belirtti.

Kanal D’de Güneri Civaoğlu’nun sunduğu ’Şeffaf Oda’ programına konuk olan Kavak Yelleri dizisinin oyuncularından Aslı Enver, canlandırdığı Mine karakterine karşı tepkilerden etkilendiğini söyledi.

İzmir’deyken bir gün internetteki yorumları okuduğundan bahseden Enver, "Ben yorumları okudukça, biz bu kadar emek çekiyoruz, burada bunları yapıyoruz. Uyumuyoruz bazen, 40 saat ve üstünde. O kadar çok küfüre varan şeyler okuyoruz ve görüyoruz ki, acayip bi sinir bozukluğu yaşadım ben" dedi. Aslı Enver, motivasyonunun bozulmaması için internete girmemeyi tercih ettiğini de belirtti.
Ne diyebilirim ki bir dizi karakteri yüzünden bu kadar tepki almak çok kötü olsa gerek bence hiçbirini düşünmemeli aslı enver...
ya bu gerçk deil kii..gerckte nası bırı oldgnu bılemeyız blkı ama bu kdr tepki artık gercektn çok saçmaladılar ha..
p.için SAqoll ama aslı envere de bunları yapmamaları lazımNono4
Bence empati kurmaları gerekir birazda Mine düşünmeli çevredekiler ve Aslı Enver bunlarla ilgilenmemeli çünkü onların çoğu Mineden nefret ediyor.
Ama ben Mine'yide Aslıyı da severim Yuz11

merii Yazan:
Ne diyebilirim ki bir dizi karakteri yüzünden bu kadar tepki almak çok kötü olsa gerek bence hiçbirini düşünmemeli aslı enver...

bencede evt zaten bu sozlerin AYNISININ TIPKISINI seffaf odada soyledi asli enverSevinçli

o yorumlar aslında mineye ama bazıları gerçekten abartıyolarr olsun ben yinede severim aslıyı eğer internete girip yorum okucaksa bunları okusunn
bncde abartıolarrr benn aslı enveri mineyi çok sewiorummmm
tepki gösterilse bile onun oynadığı mine karakterinine gösterilmeli buda onun ne kadar ii bir oyuncu olduunu gösterir hem biz aslı enver gerçekte nasıl biri olduunu bilmiyoruz ona yapılan bu çirkin yorumlara aldırmasın derim

merii Yazan:

Sayfa: 1 2
Referans URL