Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: nereye kadar sürecek bu sevda
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Bir daha yaşanmayacak sevgiler var sanırdım hayatta!!! Ama öyle değilmiş, adını hatırlamak istemediğim bir insanla beraberdim bu gün. Tam beş yıl oldu ve artık tekrar onunla olabilme ihtimaline, imkânsız gözüyle bakıyordum. Ancak öyle değilmiş, eğer birini gerçekten seviyorsan gün gelse ve bir daha görüşmemek üzere ayrılsa da yollarınız, işte aynı bu günkü gibi, benim yaşadığım gibi yeni bir oyun daha ekliyorsun hayat sahnene. Oyunun adı “Gerçek Sevgi”…

Onu özlemişim ve hala ona bakarken içim bir tuhaf oluyor, galiba ben ona aşığım, kim bilir… Kokusunu, elimi tutuşunu, gülüşünü, her şeyin öyle çok özlemişim ki ve galiba ben ona hala aşığım…

Şimdi ne olacak bilmiyorum, ama onu tekrar kaybetmek istemiyorum. Yokluğunda dünyam kararmadı belki, ama bir gerçek var ki; kararmasa da dünyam onun yokluğu hep acı verdi bana. Onun için sakın gitmesin bir daha, belki çok kısa bir süre sonra ayrılacak yollarımız, ama ayrı yollarda olsak bile onu sevebilmeyi çok istiyorum.

Yarın gene gideceğim yanına, ayıp olur mu acaba? Ama ne yapayım onca zamandan sonra ondan ayrı bir dakikayı bile yalnız geçirmek istemiyorum. Kendimi tanıyorum “Ne olacağım belli değil, ama ne olduğumu çok iyi biliyorum!!”

Ve dahası onu çok seviyorum, nereye kadar sürecek bu sevda bilmiyorum. Çünkü imkânsız bir aşkı yaşıyorum. Ama şu an bu kısmı düşünmeyi hiç istemiyorum. Tek istediğim bir gün bile olsa onun yanında gülebilmek, onun yanında huzur duyabilmek…”Dün ağladım hep, yarında ağlarım sorun değil, ama ne olur bu gün güleyim

alıntıdır
cok gusell tskler
SqL!
thanks canikom p.için
güzelmiş teşekkürler
çok güzel
Referans URL