Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: ARKADAŞLAR EFE VE ASLI AŞKINI ONAYLAYANLAR BURAYA YAZSIN.
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
BU GENÇLİK DİZİSİ VE HER GENÇ AŞIK OLABİLİR.AŞIK OLDUĞU KİŞİ EN YAKIN ARKADAŞI OLSA BİLE.EFEDE ÖYLE OLDU AŞIK OLDU.ASLIDA OLACAK.DENİZİ SEVDİ AMA DENİZ ONU MİNEYLE ALDATTI.HEM ASLI MİNEYİ AFFETMEDİ DENİZİDE AFFETMEZ ARKADAŞLAR.İZLEYİN DİZİYİ GİTTİKÇE HEYECANLI OLUYOR.GEÇNLERİN YAŞADIKLARI AYNISI İŞTE BU FİLMDE YANSITMIŞLAR.
onaylayanlar yazsın demişin ama bende yazmak istiyoum ben onaylamıyorum şahsen bu işilkinin olmasını istemiyorum evet deniz aslıyı aldattı ama hiç bi insan yapmaz mı bunu? yani mesela senin sevgilin varsa sevgilinin bikez bile seni aldatmiycagını mı dusunuosun?
.Kesinikle onaylamıorumNono4
arkadaşlarn ben onaylayanlarn yazmıştım.karşı çıkabilirsiniz sizin fikriniz saygı duyarım.
ben önceleri kesinlikle onaylamıodum.Ama şöle bi bakınca çok tatlı görünüyolar ya bence olabilir hem sonuçta tamam denizin gelmesini istiorm ama aslı da hem onu aldatan hemde terk eden birinin arkasından neden bu kadar üzülsün ki yasık deil mi ona?
Neyapsam-1
sonunda destekleyen birisi oldu iyi dedin arkadaşım.yazık ağlaması üzülmesi değmez çünkü.erkek için.

emre44 Yazan:
.Kesinikle onaylamıorumNono4

KotuÜzgün

bende onaylamıorum
onaylayanlar demişsin de ama bende yazmak istedim
bu kadar basit olmamz bencee
efenin aşık olduğu kişide belli diil artık sinir olmaya başladım
bi gönül bi su bi duygu bi de aslıı
yeter yaniii
tmm dizinin adı ky. ama bu kadar diil!
aynı dc. benzettilir
iğrenç oldu şahsen!
DEdiğim Gibi Ben Dizinin Başından Beri Hep Destek Tam Destek Efe-Aslı yaw..Sevinçli
BEN ONAYLIYORUM ÇOKTA GÜZEL OLUR MUTLU OLMAK ASLININDA HAKkI
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL