Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: ??? ölümüne seviyormudur gerçekten???
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
lise 2 ye gidiyorum 16 yaşndayım. birçok kişi tarafından teklif gelmesine ramen bnde bir kere olur bnm için oldumu da tam olur diyenlerden olduğum için ewet demedim kimseye
ama gelin görünki kimseyle çıkmam diyen ben birini şimid öyle çok seviyorumki oda beni öyle çok sevdiğini söylüyorki...bensiz yapmıcanı..herşeyden ii ve güzel oldumu...beni ölümüne sevdğini ve son nefesinde bile sadce bnm adımı sayıklıcanı söylüyor...öyle güzel öyle anlamlı bakıyorki gözlerime eriyorum sanki...ama eminm bu ondan daha yoğun bi şeklde oluyor bu duygular...allahtan sonra sensn ddi. o asla ağlamayan kabadayı yakışılı çocuk ben ona ik başta hyr dediğimde gözleri dolmuştu zor tutmuştu kndini........çok seviyo biliyrm

ama onu kaybetmekten öyle çok korkuyrmki yanındaykn dünya umrumda deil...
btn bunlar çok samimi duygular..ama tek korkum ya o bi gün bu kdr sevmezse... ya bişi olup fikri değişrse şimid ölürcesine sevdiğini söyleyen kişi...ben ilk defa duymadım ondan duyduklarımı ama ilkk defa karşılık verdim birine belkide bu yüzden çok korkuyrm.kndimden bile emin değilim onn sevgisinden emn olduğum kdr ama........

sizce gerçek aşk nedir? siz ne hissettinz,ve hiç korktunuzmu kaybetmekten??? gerçekten çokk ölümüne sevdiğini birinin nerden anarsınz

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR
????
bnce sn çocuğa değer veriosun.....
saol cnm
p.için thanks canikom
Referans URL