Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: cok güsel bi yazı mutlaka okuyun!!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
ark. alıntıdırrrr................................bi siteden gördüm.
dünden beri neler olmuş böyle, sanırım biri gelip kuyuya taş atmış...

aradan 4 yıl geçecekmiş ve deniz gelecekmiş.

süper haber mi demeliyiz buna, deniz gelecek diye, yoksa geçen anlamsız saçma ve bize gösterilmeyen 4 yılda neler olduğunun şaşkınlığıyla japon balığı gibi bakmalı mıyız ekrana.

aaaa bu doktor olmuş,
aaa efe holding kurmuş
aaa ikisi evlenmiş

falan filan mı demeliyiz.

* bir arkadaş geldi, dedi ki, sermet diye biri gelecek, su ile aşk yaşayacak.

evet geldi ama 1 bölümde komik biçimde gönderildi, niye efe su'yu mu kıskandı, hayır acaba tekrar su-efe aşkı mı başlar dedik, farkederlermi bu ayrılmaz mükemmel ikiliyi dedik, yok öyle geçiştirildi, amaç sermet'i göndermekti, peki sermet niye getirildi.

* dediler ki, deniz diziden tamamen ayrılmış, umut'ta bu yüzden dizide kalıcı olacakmış.

evet deniz gitti, gelmeyecek gibi göründü, umut geldi, yapışık ikiz gibi aslı'nın yanından ayrılmadı, sempatikliğiyle herkesin gönlüne girdi 2 bölümde, hoopp noldu birde baktık umut gitmiş, hatta aslı'da da bitmiş....su sorar aslı'ya umut'la nasıl gidiyor, kötü birşey mi var diye...aslı der ki amaan boşver başka şeyler var.

bu ne demek şimdi, nedir o başka şeyler, bir bölümde bu çocuk niye gider, madem aslı ile yapmayacaktınız, aslı'ya çiçeği veren umut'u bir daha hastaneye sokmayacaktınız, aynı bardaktan çay içirmeyecektiniz, ya da aslı'ya gitmemi istersen giderim dediğinde, aslı'ya git dedirtecektiniz.

bir arkadaş yazmış, doğru da yazmış, efe'yi hiç anlıyor değilim, önce hocasına aşıktı, sonra yengesi yaptı, sonra su su dedi, çok inandırıcıydı, gerçek aşkı bulduk dedik, komik bir sebeple bitirildi, duygu çıktı ortaya, aslı ile deniz'in arasına giren kişinin duygu olması gerekirken mine yapıldı, efe yüzüne bile bakmayan duygu ile aşk yaşamaya başladı, "sevgilim"ler yapmacık biçimde havada dolaşmaya başladı.

duygu ne yaptı, tekmeyi bastı, efe ne ağladı ne zırladı...hooop aslı'ya daldı...niye çünkü aslı süslendi, püslendi.

bir arkadaş demiş, yine doğru demiş, aslı niye güzel giyinip karşılarına çıktığında küçük dillerini yutuyorlar bu erkekler, erkeklerin geneli mi böyle, peki sizce bu erkekleri basitleştiren, sıradanlaştıran bir olay değil mi?? bu demektir ki erkeklerde mantık yok, düşünme yok, bakış açısı yok, sadece dış görünüş var, yıllarca yanında duran, kardeşine dostuna, sana emanet edilene sen güzelleşti diye başka bir gözle bakabilirsin.

bazıları diyor ki efe & aslı aşkı olsun, başından beri istiyorduk, çok yakışıyorlar, yok böyle bir yakışma, bu saçmalığın daniskası.

eğer dizinin başında deniz & aslı aşkı yerine en başta gösterilen efe & aslı yakınlaşması olsaydı amenna ama siz önce aslı'yı yıllarca aşık yapacaksınız, sonra deniz & aslı aşkının üstüne efe & asıl aşkı yansıtacaksınız.

buna kim inanır ki, kadir bile inanmaz artık, var mıdır arkadaşlar, hayatta arkadaş, dost olan herkesin birbiriyle böyle ilişkilere girmesi, olmaz değil olur elbet ama 3 arkadaşsınız, önce dostunuz olan biriyle aşk yaşarsınız, sonra o biter, diğer dostunuzla mı devam edersiniz, bu ahlak kurallarını bile aşar, mantığıda aşar, dostluk, arkadaşlık, saygı, sevgi nerde kalır... o zaman gerçekten bir bayan ve bir erkek gerçek anlamda arkadaş ve dost olamayacak demektir, ateşle barut misali mi yani... illa bir araya gelindi mi birşey mi olmalıdır.

bir kere yansıtılır bir arkadaşlığın aşka dönüşmesi ama aynı gruptan bir dostluğun hatta daha büyük bir dostluğun ve kardeşliğin aynı kişiye karşı aşık yapılması normal karşılanamaz.

çirkinliğinde ötesindedir benim için.

hayır anlamıyorum, hiç mi bir dizi yapımcısı olarak internet sitelerini dolaşmaz, insanların yorumlarını almayı düşünmezler, bilmezler mi ki efe & aslı dostluğu herkes için başkadır, "kuzu" & "deli" dir onlar bizim için.

bilmezler mi alışılagelmişin ötesine çıkamayız biz, bilmezler mi aslının 18 yıllık bir aşkı vardır, bilmezler mi o aşkın karşılığını bulmuştur, bilmezler mi efe & aslı'nın aşk yaşamaya başlaması dizinin tüm inandırıcılığını, arkadaşlık ve dostluk kavramlarının bitişinin başlangıcıdır.

bilmezler mi tüm seyircilerine bu bir saygısızlıktır.

madem baştan beri efe & aslı yapmak istiyordunuz, niye daha önceki bölümleri yazan sonra bir şekilde ayrılmak durumunda kalan senaristin yazmış olduğu bölümleri kabul ettiniz, niye itiraz etmediniz, niye devam ettiniz, ne olursa olsun biz sonra kıvırırız mı dediniz, olmuyor işte olmuyor, bir yerden patlak veriyor, arada yaşanmışlıklar var.

eğer biraz saygınız varsa seyircilerinize, eğer biraz arkadaşlık, dostluk ve aşk kavramlarının gerçek manasını biliyorsanız, eğer dizinizin daha fazla kan kaybetmesini istemiyorsanız lütfen dur deyin bu gidişe.

7'den 70'e izlenen, gençlik dizisi olmasına rağmen tüm sıcaklığıyla tüm gönüllere girebilmiş bir diziyi

eğer sizin için bir önemi varsa.

Tip olarak herhangi bir cifti yakistiranlari anlayamiyorum..ben daha cok gecmislerine, ve karakterlerine bakiyorum ve bu daha cok mantikli geliyor bana!

Asli kucukluklerinden beri bu iki cocukla buyumus.
Basindan beri ikisinden hep birisini sevmis, karsiliksiz, kosulsuz, uzulmus, sevinmis, umutlanmis, o canini yaktiginda bile Efede bulmamis teselliyi...bunca yil hic bir kivilcim dair olmayan bu ikilinin arkadasliginda nasil oluyorda..birden bire ask doguyor?"Kuzu&Deli" muhabetlerinden ve guzel dostluklarindan baska ne gerek var bu ikilidende sogutmaya..

Olsa olsa tek tarafli olucaktir bu..Efe ne Gonuller, ne Sular, ne Duygular'a asik oldu...ben onun askindan suphem var yani..
DCdede boyleydi hep supheliydi Pacey Joeynin askindan..sonunda onu sectiginde bile Dawson Joeyle dizisini yapiyordu ve hala ruh esleri olduklarini soyluyorlardi..

Hadii diyelim boyle bir sacmalik yaptilar..
Deniz'e hoscakal..(kalp krizinden gidecek bizim gibi)
Ask'a inanc sifir bu dizide..
Dostluk biter..
ama biz nedense bu diziyi uc muhtesem insanin dostlugu ve bu uc kisiden Asli ve Deniz'in aski bulmasindan oturu sevmistik..ardindan hikayeye gelen/eklenenleride onlar sayesinde kabullenip sevmeye baslamistik.

Simdi bakiyorumda aslinda 41. bolumun sonu Deniz karakterinin degil senaristlerin ihanetiydi,
Aynen son bolumdeki Efenin halleri gibi..
Her iki olayda Turk orf, adetlere karsiydi..buda oyle olucak.
Dostluk, kardeslik derken ask derken hepsi yalan diyip seyirciye ve onceden yazilan senaryoya ihanet olacaktir..ve ne yazikki bilincli seyirci olan bir cogumuzada saygisizlik olacaktir <<<<<< ben bunları yazan arkadaşı tebrik ediyorum cok doğru yazmiş insallah bu yazılanları okurlarda dizimizi eski ve güzel haline cevirirler

Benim sözlerim gerçekte senaristlere değil ama senaristlerimiz tabiiki bizden iyi bilirler arkadaşlığı aşkı bir dizide birbirlerine 18 yıldır kardeşim diyen kişileri birbirine aşık ederek bir ders verilemeyeceğinide bilirler

Çok kez tekrarladım kavga yada tartışma çıksın diye koymadım ama çevrewmde çok fazla benim gibi K.y fanı yok bu konularda düşündüklerimi söyleyebileceğim yada tartışabileceğim içimi dökmem lazımdı Neyapsam-1

arkadas tam da benim dusunduklerimi yazmis evet sizin yorumlariniz nedir bu konu hakkinda???
okumustum ama saol yinedeSevinçli
Kotuforuma eklenmişti bu yazı
harika bi yazı bu bn görmemiştim bnde kesinlikle katılıyorum %1oo doğru hepsi... inşallah bizim sesimizi duyup artık bu saçmalığa bi dur derler.. İNŞALLAH..
çook uzun yha!saol cnm

ky_hayranı Yazan:
harika bi yazı bu bn görmemiştim bnde kesinlikle katılıyorum %1oo doğru hepsi... inşallah bizim sesimizi duyup artık bu saçmalığa bi dur derler.. İNŞALLAH..

okumuştum bndeYuz11
saol cnm Gülücük
bişey deil ark. da inş sesimizi duyar bu senaristler......aslı&efe aşkı olmaz olamaz....
çok güsel saoLL
kessinnikle muhteşem ötesi bi yazı yani k.y fanlarının sölemeedikleri bu kadar güsel söllenebilir tebriks+koyanada saollGülücük!
Referans URL