Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: mine
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
yha mineye uuz oldum sanırm oda aslı ve efeyle dans kursuna gitmiş onnarı izlio dans yarışmasında olduu arkasındaki dans figürlerinin resimleri olması efe aslı'ya öyle bakınca mine gülümsüo deniz qelirse o bna kalcaq die sewiniodr eminim ki Kotu Kotu Kotu Kotu Kotu Kotu Kotu Kotu Kotu Kotu
oLabiLirr mine bu herşey bekLenir onDan

pelin!karahan Yazan:

evet beklenir ama aslı efe aşkı olursa ki inş olmaz bnce mine bile karşı çıkar...nasıl yaparsınız bunu die ölede olamsı gerekiyor.

Aysima1905 Yazan:

pelin!karahan Yazan:

evet beklenir ama aslı efe aşkı olursa ki inş olmaz bnce mine bile karşı çıkar...nasıl yaparsınız bunu die ölede olamsı gerekiyor.

deniz bana kalır diye sevinebilirde ama

özge_palin Yazan:

Aysima1905 Yazan:

pelin!karahan Yazan:

deniz bana kalır diye sevinebilirde ama

bncede sefinebiLirrr

cnm çok haklısın fragmanı izledikten sonra nasıl sinirimiz bozuldu anlatamam
bu kadarına da pes yani ne işi var onun ordaKotuaslının yerinde olsa asla kabul etmem
çok sinirlendim ya kıçık ne olcakKotuçok saçma ama yaOlmaz

pelin!karahan Yazan:

eet mine bu Kotu

bnce ondan gülümsemiodurOlmaz
efenin aslıya öle baktığını görünce o dha bizim gibi şaşırdı ve anlamlı anllamlı güldüGülücük

n.e.h.i.r Yazan:
cnm çok haklısın fragmanı izledikten sonra nasıl sinirimiz bozuldu anlatamam
bu kadarına da pes yani ne işi var onun ordaKotuaslının yerinde olsa asla kabul etmem
çok sinirlendim ya kıçık ne olcakKotuçok saçma ama yaOlmaz

aynen katılıyorum

mineden her şey beklenir ama bnce onun için gülümsemedi Hmm
Referans URL