Arkadaşlar belki çoğunuz konuyla ilgilenmeyebilir ama forumu çok fazla sevdiim için bunu açmayı kendimce uygun gördüm (:
ben uzun bir süre ÖSS sınavımdan dolayı aranızda olamıcam çoğunuz beni tanımıyo ama tanıyanlar zaten fazlasıyla var..sınavlarımdan dolayı nete ara veriyorum haziranın 17 sinde tekrar geri geliyorum hepiniz kendinize iyi bakın pelin foruma çok ama çok iyi bakın allaha emanetsiniz..
hee bide diziyide kaçırmadan her hafta izlicem yanii..
Çok Çok öptüm hepinizi bana dua edin.. öss ve oks yada herhangi bi sınava girecek bütün kardeşlerime allah yardımcıları olsun diyorum..
zaten denizimizde dizide yok pete bi tadı kalmadı birazda onun etkisi var..
Ayh canım çok saol oks de başarı dilediğin için...Çabuk gel özletme kendini..Duyduğuma göre de Deniz 54. bölümde döncekmiş...
Herşey için teşekkürler... Sınavında Başarılar Umarım İstediğin Yerlere Girersin
CaNim ßeNim, üZüLme deRS simDiLik snn iCin cOK cOk önemLi...
CaLis kaZaNaCaqindan eMinim, seN yeTeRki iNan..!
ÖSSmi OKSmu onda saNa ve dediqin qiBi tüm aRkadaSLaRa baSaRiLaR, koLay deqiL ama atLaTTiktan sonRa koSkoca yaZ tatiLi siZi bekLiOR oLcak..
Basarılarr... İstedigin Bölümü İnsallah Kazanırsın Benim Gibi Sadece Üniye Gitmek İcin Yazmadaa Bak Simdi Pişmanım Ah Ahh 
başarılar dilerim zanım umarım istediğin yeri kazanırsın
çok tşkler!!
çoğunuz bilmyosunz ama bn de oks ye gircmm=(
çok sık giremiyodm nete şimdi hiç giremicemm=(
kendinize çok iyi bakınnn!!!
gitmeyin..
cnm bnim öss dhe başarılar diliorum sna
umarım istediğin yeri kazanırsın.. 
basarılar sana tekrar gorusmek uzere......