Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: 14 pollene üyemiz özellikle okusun
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
ben gaztede okudum şeffaf oda yok diye arkadaşta şöyle bir yorum yap(aaaa yeter ama ya bu konu o kadar fazla açıldı ki !!ayrıca bugun olmiycagı soylenmisti bosu bosuna bi dahakonu acmayın!!

mış)bunu demiş ben gazteyi okuyarak sizede haber vermek istedim bilmeyen arkadaşlarım öğrensin diye ben buraya yazdığım zaman sonuçta vaktim geçiyor yazmak zorunda değilim ben öğrendim ben beklemicem diye birşey de diyebbilirim ama bilmeyen arkadaşlar duysun diye yazdım
ya bunu açtığın diğer konuyada yazabilirdin.site zaten fazla konudan filan çöktü.yinede bildirdiğin için saol.S11
saol cnm bilgi için tüh nie bu gün yokkiÜzgün
neyse arkadşlar lütfen tartışmayalımAsk
ƒαzℓα∂αη кσηυ αçмαуα ηє gєяєк ναя αηℓαмıуσяυм уαηιιι ∂ιğєя αçтığıη кσηυуα вυηυ уαzαвιℓιя∂ιη ....
arkadaşım bunu öm ile arkadaşla tartışabilirdin lütfen fazLadan konu birdaha açMa..
tekrar konu gazeteden öğrenip yazdığın için çok teşekkür ederizz..ama öbr konuyada yazablrdn gercekten çok konu açıldı.. lüfen huzursuzlukta çıkarmayalım isim vermeyelim..
konu silinecek.

aysecikk Yazan:
saol cnm bilgi için tüh nie bu gün yokkiÜzgün
neyse arkadşlar lütfen tartışmayalımAsk

evet cok fazla konu ltfn modlar gereksiz konulari silsin
katılıorumNono4
bncde modlar şunlara bi el atsın gerksiz konular silsin lütfenn...
of arkadasım sen sitede huzursuzluk cıkarmaya mı geldin ya ? bana ön atsaydın ordan konussaydık allah alllahh modlar lutfen bi el atın suna
Sayfa: 1 2
Referans URL