Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: efenin rüyaları..
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar efe gene rüya gördü ve 1kişi senin yanında olcak dedi o kişi aslıydı..mnede olablrdi ama sorunlarından vakit ayıramadı.. ama aslı okdr sorunu olduğu halde gene efenin yanında olduu..
ayrıca efenin rüyasında sayısal loto numaralarını fln vercekti efe rüyasında isteseydi adamda söleseydi efe acaba zangin olurmuydu çnkü her rüyası çıkıyor.. ? Sevinçli
bide rüyada çk güldüm diooya aksakallı dede kim o kişiii dio efe adamda ohoooo herşeyide benden bekle lan onuda kendin bul dioo ehe xD
çok komikti dimi..
En Çok Güldüğümde Ak Sakallı Dedeyi Metin Yapmış Olmalarıydı Yaa Komik
ehehehe ewt Sevinçli
evt aksakallı dedemiz metin di acayip güldüm Sevinçli
ben zaten tahmin ettim bu kişi ya abisi olur yada aslı olur ve dediğim çıktıYuz11
eheh..
süperdi ama ya.. Sevinçli

*sena* Yazan:
En Çok Güldüğümde Ak Sakallı Dedeyi Metin Yapmış Olmalarıydı Yaa Komik

heheh superdi ruyaa

Abisiydii

efe diyoki ben seni birisine benzetiyom ama kime

Diyince abisi haa evt saolsun karikaturlerde ciziyolar diyo ahahahah cok komikti yafss
Nono4 Love0079 Korku

m.ine__ Yazan:
heheh superdi ruyaa

Abisiydii

efe diyoki ben seni birisine benzetiyom ama kime

Diyince abisi haa evt saolsun karikaturlerde ciziyolar diyo ahahahah cok komikti yafss
Nono4 Love0079 Korku

Harikaefenni rüyası komediydi ya çok gseldi ve komkti metini ak sakallı dede yapmışlar Sim
aksakallı dedenin metin olması bi de konusmalar süperdi gülme krizine soktular insanlarıı
Sayfa: 1 2
Referans URL