05-17-2008, 09:36 AM
arkadaşlar diğer sitede açtım konuyu ama pek kmse olmadğıı içn tartışamadık gene sitemizde açmak istedim..
ya bnce efe aşık oldu.. efenin o bakışıı sırf şaşknlktan olamaz..
tamam balodada şaşırmıştı ama bu daha başka bi ortam..
tam sölicekti gerceğii adam belkide kovmaktan beter adicekti onu belli olmazdı.. ama aslı herşeye rağmen dargın olmalarına rağmen onun yanında oldu... ve efenin rüyasıda ortaya çıktı.. rüyada 1kişi senin hep yanında olcak gibi bişey dendi.. efede frknda değildi kim o yaaa... kim.. fln dedi..
ve o kişi aslıydı.. onuda anLadı.. ve şaşırdı aslının bu güzelliğine..
balodanda farklı olmştu çnkü olgun bi hanım gibi..
efe yani kısacası bnce aşık oldu siz hayır diyebilirsiniz ama o bakış bilemiyorum.. yani düşünün annem bile efe aşık oldu dedi
:D ehehe xD
yorumLar..
hee bide not::bn şahsen aslı efe aşkını istiyorum yada istemiyorum demesseniz çok sevinirim yazdklarıma dağir yorum yapın yani sizce aşıkmı oldu ..? sorusuna cevap tamam hadi canlarım yorumlarınızı bekliyorum..
ya bnce efe aşık oldu.. efenin o bakışıı sırf şaşknlktan olamaz..
tamam balodada şaşırmıştı ama bu daha başka bi ortam..
tam sölicekti gerceğii adam belkide kovmaktan beter adicekti onu belli olmazdı.. ama aslı herşeye rağmen dargın olmalarına rağmen onun yanında oldu... ve efenin rüyasıda ortaya çıktı.. rüyada 1kişi senin hep yanında olcak gibi bişey dendi.. efede frknda değildi kim o yaaa... kim.. fln dedi..
ve o kişi aslıydı.. onuda anLadı.. ve şaşırdı aslının bu güzelliğine..
balodanda farklı olmştu çnkü olgun bi hanım gibi..
efe yani kısacası bnce aşık oldu siz hayır diyebilirsiniz ama o bakış bilemiyorum.. yani düşünün annem bile efe aşık oldu dedi
:D ehehe xDyorumLar..
hee bide not::bn şahsen aslı efe aşkını istiyorum yada istemiyorum demesseniz çok sevinirim yazdklarıma dağir yorum yapın yani sizce aşıkmı oldu ..? sorusuna cevap tamam hadi canlarım yorumlarınızı bekliyorum..