Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Efe-asLı hakkında.. bu bölüm..
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar diğer sitede açtım konuyu ama pek kmse olmadğıı içn tartışamadık gene sitemizde açmak istedim..

ya bnce efe aşık oldu.. efenin o bakışıı sırf şaşknlktan olamaz..
tamam balodada şaşırmıştı ama bu daha başka bi ortam..
tam sölicekti gerceğii adam belkide kovmaktan beter adicekti onu belli olmazdı.. ama aslı herşeye rağmen dargın olmalarına rağmen onun yanında oldu... ve efenin rüyasıda ortaya çıktı.. rüyada 1kişi senin hep yanında olcak gibi bişey dendi.. efede frknda değildi kim o yaaa... kim.. fln dedi..
ve o kişi aslıydı.. onuda anLadı.. ve şaşırdı aslının bu güzelliğine..
balodanda farklı olmştu çnkü olgun bi hanım gibi..
efe yani kısacası bnce aşık oldu siz hayır diyebilirsiniz ama o bakış bilemiyorum.. yani düşünün annem bile efe aşık oldu dedi Sevinçli:D ehehe xD
yorumLar..

hee bide not::bn şahsen aslı efe aşkını istiyorum yada istemiyorum demesseniz çok sevinirim yazdklarıma dağir yorum yapın yani sizce aşıkmı oldu ..? sorusuna cevap tamam hadi canlarım yorumlarınızı bekliyorum..
ezgymm dediklerine katılıyorum cnm benm aşık oldu artık zaten deniz de yok ben efe ve aslı aşkını istiyorum onu üzmeyen biri ( aslıyı )

yani herkez kararında ve düşünsesinde özgürdür dimi !!!Nono4
ehyt. saol yorum içn knkyM bnm.. özgür buarada abimin ismi Sevinçli:D
HeHe iyi tutturmuşum yaniii Gülücük Yuz11

dediğimiz gibi herkezz özgürdür ( düşüncelerinde )
yani..
kavga çkartmayalım..
ewt sizce aşık oldumuu saten öleydide bence.. şmdi aslının mhteşem güzelliği vee efenin ynında oluşu bnce efenin bayaa bi kafasını karıştırdı..
bencede cnm aşık oldu ama ben olmasını istemiyorum ..

14pollen Yazan:
bencede cnm aşık oldu ama ben olmasını istemiyorum ..

eed esgicim haklısın bncde aşık oldu
efe-aslı aşkının sinyalleri werldi
açıkçası nolcak çok merk ediorum şurda sezon finalini 3-4 bölüm kaldı yaa Hmm
Asik olabilir ole bakisi efenin ama ben istemem cunku onlarr kucukten beri dostlar deniz le aslida oleydi ama efeyle asli baskaaNono4
off ya sezon finalinde çok merak edici bisi koycaklar kesinn
Sayfa: 1 2 3 4 5 6
Referans URL