Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: allah kahretsinn keske duymaz olaydım çok ama çok önemli arkadaşlar
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar biz sitede okudum hem sinirden hemde üzüntüden ölmek yüzündeyim

kızın dediğine göre:

ya arkadaşlar kavak yellerinin bitmesine 4 bölüm kalmış.duyanca çok ağladım.sonunda deniz mineyle efede aslıyla çıkacakmış.su gidecekmiş.deniz trafik kazasında ölecekmiş.sizi üzdüysem çok özür dilerim ama belkide olmaz çünkü bende okudum.kızmayın lütfennn
aynen böyle yazıyordu hatta yorum yapan biride şöyle yazmış:

******************* nin global modatörü ile konuştum msn de o da bu yaz dizinin biteceğinden bahsediyor ....

ewet arkadaşlar ölücem nolurrr bişeyler deyinnn
yok ya bence öle bisey yoktur... biz ne haberler duyduk
ben artik böle seylere inanmiyorumOlmaz
hem dizi magazinde fln da böyle birsey demediler, belki 4 bölüm sonra dizi sezon finaline girer ama bitme bitmez...
walla sende felaket tellalı gibisn ha nerde kötü haber var onu buluyosunÜzgün
sNmm ben öLe hmN biteceĞiNi yaa btRse ÜslCem tBe Ama...Snmm yaNe:S
ztN SenarisTler de iiCe şaşıRdı artq .....Ne yapcKlarını Eski Kvk Yllerın ösledım bn Yne:Sbu ne böle annaMadım gittİ:@
eğer kavak yellerinin resmi sitesinde öğrendiysen bn şunu oudum orda:
ÖNEMLİ : SEVGİLİ ÜYELER, İSMİNİ VERMEK İSTEMEDİĞİM BİR ÜYE, SETİ ZİYARET ETTİĞİ VE GELECEK BÖLÜM HAKKINDA BİLGİLER ALDIĞI HAKKINDA MESAJ YAZMIŞ. ANCAK, DİZİNİN SENARYO GRUBU HARİCİNDE HİÇKİMSE DİZİNİN GELECEK BÖLÜMLERİ HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ DEĞİLDİR.OYUNCULAR DA DAHİL OLMAK ÜZERE TÜM ÇEKİM EKİBİ SİZLERDEN SADECE BİR BÖLÜM FAZLASINI BİLMEKTEDİR.
BU NEDENLE TİMS PRODÜKSİYON TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMALAR DIŞINDA YAZILAN HİÇBİR MESAJA İNANMAYINIZ.
[b]eğer ordan okuduysan bu haberi yalan!!
[/b]
ya inanma canm belki sezon fnline girer.okadar ..............
inanmıyorum
evet kesinlikle yalan haber...dir....

*pelin_manyaqı* Yazan:
eğer kavak yellerinin resmi sitesinde öğrendiysen bn şunu oudum orda:
ÖNEMLİ : SEVGİLİ ÜYELER, İSMİNİ VERMEK İSTEMEDİĞİM BİR ÜYE, SETİ ZİYARET ETTİĞİ VE GELECEK BÖLÜM HAKKINDA BİLGİLER ALDIĞI HAKKINDA MESAJ YAZMIŞ. ANCAK, DİZİNİN SENARYO GRUBU HARİCİNDE HİÇKİMSE DİZİNİN GELECEK BÖLÜMLERİ HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ DEĞİLDİR.OYUNCULAR DA DAHİL OLMAK ÜZERE TÜM ÇEKİM EKİBİ SİZLERDEN SADECE BİR BÖLÜM FAZLASINI BİLMEKTEDİR.
BU NEDENLE TİMS PRODÜKSİYON TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMALAR DIŞINDA YAZILAN HİÇBİR MESAJA İNANMAYINIZ.
[b]eğer ordan okuduysan bu haberi yalan!!
[/b]

evt buna katiliorum iste yA BOYLE SEYLERE INANMAYIN BI KERE DC'E BENZIOSA KY'LLERI (ki simdiye kadar hersye ona gore yurudu) ozaman deniz meniz olmuyoo ve ayrica genc magazinde ibrahim kendi soyledi bi tatile ihtiyaclari olduunu ve 4 bolum sonra bitmioo sezon finaline girio yani temmuzun sonlarindaada devam edecek bu benim uydurdugum bisey degil sitede herkes soyluyo yani 4 BOLUM SONRA BITIP MITTIGI YOK! (bu arada sana kizmiorum cnm bu haberleri uyduranlara kiziorum nerden cikariolrsa ne zevk aliolar uydurmakla anlamiorum??)Nono4S11CAA521WBYuz11

ne haberler duyuyoruz...bence böyle birşey olmaz şimdilik...zaten sanırım haziran gibi sezon finali olcakmış..
Sayfa: 1 2 3
Referans URL