Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: daha ünlü olmadan yapılan süper yorumlar
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
sadece nursel snı çokkkk sewıorum asık oldum sna dıorum Gülücük:)

2 On Mart 20th, 2008, yusuf aydın diyor ki:
mükembel ötesi bir güzellik ve tatlılık var yüzünde.bu kadar derin ve anlamlı bakan hiç güzel gözler görmedim ömrü hayatımda aşık oldum sanırım sana nursellllll

3 On Mart 24th, 2008, ekrem diyor ki:
nursel inan sana aşık oldum….şu anda seni tnıyabilsem tanşabilsem seninle kaçırırım seni,evlenirim senle..aşıgım sana

4 On Mart 24th, 2008, ekrem diyor ki:
nursel seni görebilmek için herşeyimde sen varsın,telefon temalarımda ,bilgisayar masaüstünde,evde heryerde senin resimlerin var.keşke sana ulaşabilsem.

6 On Mart 25th, 2008, hsyn diyor ki:
seni o kadarr çokkkkkk sewiorzki bilemessin NOT:Çokkk TATLISIN

7 On Mart 25th, 2008, yakup diyor ki:
ya nursel bu kadar güzel bir gülüş bu kadar sempatiklik bu kadar tatlılık olamaz canım allah seni özene özene yaratmış güzelliğinin değerini bil tatlım çok güzelsinnnnn çokkkkk

8 On Mart 27th, 2008, dilek ve memnune diyor ki:
nursel cok güzelsin… MASALLAH nazar degmesin allah kaderinide güzel yazsin.
ben kemali cok beyeniyordum cok erken gitti. onu görürsen söylermisin cok tatli dünyanin en iyi insani. bende almanyadanim. kemal almanyanin neresinden? kib

9 On Mart 28th, 2008, Melek diyor ki:
Nursel abla okadar cooook tatli okadar güzelsinki.. Seni cok seviyorum…

10 On Mart 28th, 2008, sinemnihat diyor ki:
cok guzelsin ya abla seni cok seviyorum.seni izlemeye doyamiyorum….keske msn adresin olsada kkonussak

11 On Mart 30th, 2008, sena diyor ki:
ya saçmalamayın arkadaşlar kadın evli we bi tanede nur topu gibi kzı wr ailesinide çk sewio o. tamam bende çok sewiorum ama ne o öyle seni kaçrcam falan saçmalamaya başladınız ama…

12 On Nisan 1st, 2008, gülsüm diyor ki:
nursel abla cok güzelsin cok tatlisin
yani kalbinin güzeligi yüzüne yansimis!!
cok seviyorum ablacim seni !!
kizin da cok tatli masallah

13 On Nisan 3rd, 2008, Tolga diyor ki:
EVET NURSEL;
Bir çift göz, ve onunla bütünleşmiş tertemiz bir yürek; Dahasımı, Kadere teslim olmamış onurlu ve sevgi dolu bir melek, Bunlar asla iltifat deyil; Bilki bu sensin işte Nuresel.
Herkes gibi bende çok sevdim çok beğendim seni, Fakat seni yaşlarda birisi olmama rağmen; Asla aşka dair bir laf etmek istemiyorum.
Çünkü; sen tertemiz ve berrak duygulara layiksin; Dilerim yarışmadan bol para ve bol şansla ayrılırsın. Sevgiler.

14 On Nisan 21st, 2008, Ertuğrul diyor ki:
Nursel merhaba diğer yorumlardan okudum ve zaten emindim sana aşık bir sürü kişi olacağına çok etkiliyeci bir yüzün ve gözlerin var amöa önden önce benim için en önemli olan çok güzel bir yüreğin var,
Ben seninle arkadaş olmak istiyorum çünkü ortak bir çok yanımız var cevap verirsen sevinirim. Hoşçakal

15 On Nisan 21st, 2008, havva diyor ki:
nursel ablacım seni çokkk seviyorum sen tam bir meleksin kızın çok şanslı gözlerin çok güzel çokkkk öpüyorum seni allaha emanet ol.

16 On Nisan 23rd, 2008, büşra diyor ki:
nurseli çok ama çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooook seviyorum. hele o yeşil gözlerine bayılıyorum. cümlelerle anlatılmaz yaa……..

17 On Nisan 24th, 2008, alev diyor ki:
nursel sen cok kendini beyenmis bir insansin nasilsan öyle olcan ben seni hic sevmiyorum gicik gidiyorum

20 On Nisan 27th, 2008, rana diyor ki:
nursel abla çok aşırı güzeLsin ya kim ne derse desin kendin gibi davranıosn doğalsın . seni gerçekten çok seviorm. senn yarışmanı istemiorm çünkü yarışırsan bi daa göremicez seni. ama birgün elbette yarşcaksın inş bi rekor da sen kırarsın . seni çok seviyorum.

21 On Nisan 29th, 2008, berk diyor ki:
ya nursel hayatımda gördügüm en hos ve tatlı kızsın boyle tatlılık olur mu ya o dunyalar guzelı gulusun beni resmen cezbetti askım benım ya keske sevgılın olsam senın

22 On Nisan 29th, 2008, berk diyor ki:
nursel kım ne derse desın senden cok hoslanıyorum ben senden daha tatlı bır kız daha gormedım senınle sohbet etmeyı o kdar cok ısterım kı bana ulasmak ıstersen msn adresım berke_m17@*********************.com beklerım canım senı sevıyorum askım

23 On Nisan 29th, 2008, berk diyor ki:
lutfen senle sohbet etme fırsatı ver bana nursel benı bır gormelıısn sen o kadarını dıyım

24 On Mayıs 2nd, 2008, GAMZE diyor ki: Yorumunuz denetim için bekliyor.
nursel süpersin ya çok güzelsin çok iyisin seni çok seviyorum işşalla hiç gitmezsin

daha var
bn pek annamadım=(
güzel kız tabi ama çok abartmış bazıları
kesinlikle bencede....
bencede güzel ama abartmayalım
nurselmi güzel hahah 1.40 mı boyu onun? Sevinçli Sevinçli
BÖLÜMDE RESİM GALERİSİ YAZIYOR GÖRMÜYOR MUSUN?
Referans URL