Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: starda..
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar az önce starda denz kvk yllerinden ayrılıyormu başlığıı altındaaa veriyorduu sonunamı yetştim blmiyorumm..
reklamlardan sonra dewam edebilir bekliyorum gören varsa anlatsınn..[/align]
İnşallah devam eder rekLamlardan sonra.. Deniz diziden ayrıLmış sanırım Üzgün
eski röpörtajı yayınlıolar yine yha geçen haftaki röpörtaj bu
ya hayirrr yaa ins doru deildir buuu hani genc magazinde sadece bi kac bolum olmicam demistiS11olamaz boyle bisey yaa cikamaz diziden neolur izleyen anlatsin
ben izledim hep 47. bölümden can alıcı kısımları gösterdiler ve aslı enverle röpotaj vardı geçen haftakinden de koymuşlardı ama biraz farklı taraflarıda vardı...
bana sanki geçen hafta bazı ropörtaj yerlerini göstermemişlerde bu hafta +farklı olarak onları göstermişler bide 46 yerine 47. bölümü göstermişler gibi geldi çünkü ortam aynıydı
neyse işte şunları dedi
aslı ve mine hiç iyi anlaşamıcak dizinin ilk bölümünde de böleydi ve şu ana sanırım 45. bölümü çekioruz yine ii deiller hiç ii olmıcaklar dedi
aslı umutla grşck ama hala denizi sevio dedi
denizin gitmesi hakkında hiç bişi demedi
sonra işte bazen senaryoyu okuorum yaa bu kadar olmaz dediğim yerler oluo dedi
3-2-1-kayııt denio ve ben deişiorum dedi
final fln fln onlardan heç bahsetmedi
haa bide deniz o kadar çapkın olmamalı bence fln dedi yani bi kıza bağlı kalmalıı dedi
başkada varsa hatırlmıorum Neyapsam-1
çk saoll ya hayaatım..
bnDE İzLeMEMişTiM aMa İzLeMiş kDr OldUm Sevinçli
ya aynı konuyu bende pelin karahandan haberler bölüme açtım yanlış yere açmışım offff aslı enver konuştu aslıyla ilgili
rica ederimAskcnlrm bnmm
yha bnde bgn bekledim hiç biş ç.ıkmadı denk gelmedi demkkiGöz Kırp
Sayfa: 1 2 3
Referans URL