Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: diger sitelerdenPELİN KARAHANA yapılan yorumlar
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Pelin Karahan daha yeni yeni tanımaya basladıqım ii ve qüsel bir oyuncu...

çok tatlı,çok güzel ve çok başarılı bir oyuncu.yaşı 23 olmasına rağmen o çocuksu yüzü sayesinde çok küçük gösteriyor ve ayrıca da gözleri çok güzel.

abartılıcak güzellikte değil ama yinede ii

pelin abla cok seker birisi onu sewmeyen yoktur

çok şeker bi insan ve çooook da güzel çooook ii de rol yapıo yaniii çoook ii bir oyuncu ve aynı zamanda en sevdiğim oyuncu

mrb evet gerçekten de çk güzel oyunculuğa yeni adım atmasına rağmen çk da başarılı gzl olmasa dahi (ama güzel) oyunculuğunu hakkıyla veren birisi güzellik önemli değil nasılsa yaşlanınca güzellik denen bişe kalmıo bnce yeni olmasına rağmen ve oyunculukla ilgili çk şey bilmemesine rağmen çk başarılı daha ne denebilir ki ama yine de oyuculukla ilgili ders almasında fayda vr hatta kendini geliştirmek adına kesinlikle alsın
çoook şeker...

onun gibi birisini şimdiye kadar görmedim...ne demek idare eder...bunu diyenleri görmek isterim..onu televizyonda izlerken hayran olmamak elde değil..onunla tanışmak için neler vermezdim

Bence çok tatlı ve güzel bir kız oyunculu ise bence profesyonellere taş çıkartıçak kadar güzel
O güzel gözlerinin hep gülmesi dileğile hep böylekal

bencede çok tatlı ve harbiden yaşını belli etmio şu anda hem bunu yazıom hemde kavak yellerini izliom neise bölümü kaçrcam tek şunu sölimm omu gerçekten çok sewiyorm oyunculuktan vazgeçmesn !!!<>

devamı gelecek yorumlarınızı beklıorum
çok sagol canım ya süpersin yorumlarda süper emegine saglık devamını bekliyoruz
bNde oLumsuZ yoRum saNdıM heeSevinçli payLaşım içiN sağoL
eed bende olumsuz sannetmiştin saol pay. için Sevinçli
aynen bnde Yuz11 çok saol
p.için teşekkürler
arkdaslar olumsuz yorumlarda vr onlarıda yayınlıcam

o zmn ben bi kaç tane ekliyimm

-ıyy ne tip kız bu yha kaşlara bakın yay iğrenç
-hiç sefmiorum bu kızı ezik
-başka koyacak resim yokmu yha pelin pelin off

Kotu