Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: aĞlAmAk İsTiYoRuM..
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar kavak yelleri resmi web sitesinde bir yorum okudum daha doğrusu bir üye sete gitmiş aldığı bilgileri aktarmış size şimdi hiçbir değişiklik yapmadan yazıyorummm gerisi size kalmış

=Sevgili Arkadaşlar ...
Ben Dilara iki gündür sitemize giremiyordum ama vaktim olmadığından beni tanıyanlar bilirler daha önce iki kere kavak yelleri setine gittiğimi ve evet ben perşembe günü yine kavak yelleri setindeydim hemde bu sefer davetli olarak nasıl oldu diye sorarsanız daha önceki ilk ziyaretimde kimseyi bulamadığımı ve kapının altından not yazıp attığımı sölemiştim burada ve işte benim notumu bulmuşlar oyuncular ve orada çalışanlar çok gülmüşler bu kız gerçektende çok büyük hayranımız bi gelsin tanışalım demişler ve beni setlerine davet ettiler.Hayatımın en güzel en mutlu günüydü giderken içim pır pırdı =)
neyse işte gittim efeyle, mineyle, su'yla fotoğraf çekildim.Oturup sohbet ettik,Beraber erik yedik
sonracıma osman ve haşmet amcamızdan tiyatroculukla ilgili bilgiler aldım.Sevgili ayşe teyzemize ben kavak yellersi resmi sitesindenim 1 aydır gelmenizi bekliyoruz lütfen gelin arkadaşlarım çok istiyorlar iszinle konuşmayı herkesin çok selamı var dedim.Bütün oyuncular ******************* ailemize çok selamlarını ve sevgilerini yolladılar.Ve en mutlu olduğum şey beni geç oluoyr diye kendi özel arabalarıyla bıraktılar eve kadar Sevinçlisüper bir gündü

ee siz şimdi dersiniz sete gittinde hiç tiyo aldın mı diye almam mı arkadaşlar öyle tiyolar aldım ki birini duyunca ağlayacaksınız diğerine hmm diyeceksiniz.Öncelikle dizimize bu haftaki bölümde yeni bir oyuncumuz giriyor.Adı SERMET.Efenin yardımcısı olarak giriyor diziye.Hani efemiz artık yemek yapıp dağıtırıyor ya beyaz motoruyla işte bu arkadaşımız yapılan yemekleri dağıtacak..ve bu sermet arkadaşımız su ile aşk yaşayacak.
bu birinci haberimdi şimdi hepinizi ağlatacak bir haberim var kesinlikle yalan değil dağhan külegeç'in kendi ağzından öğrendim aslı enverde onayladı

Arkadaşlar ya bildiğiniz gibi dizimizin esas oğlanı Deniz iki haftadır yok.Ve gerçek şuki birdaha gelmiycekmiş evet yanlış duymadınız deniz diziden tamamen çıkmış şu yakın zamandada yani 5-6 bölüm sonra bile senaryoda gözükmüyormuş.Çünkü sevgili deniz yani ibrahim kendirci gerçek hayatta bir sinema filmi teklifi almış ve diziden ayrılmış şu anda saçı 3 numara kesilmiş halde tipi baya değişmiş bizim denizimizden eser yok dizideki umutla yaptığımız sohbette umut bana aynen şöyle dedi.''ASLINDA BENİM ROLÜM KISA BİR ROLDÜ YANİ 2-3 BÖLÜMLÜK FELAN AMA İNRAHİM DİZİDEN AYRILINCA BENİM ROLÜME SENARYO YAZILMAYA DEVAM EDİLİYOR''
işte bu laflardan anladığımız gibi deniz diziden ayrımış ve umutta aslıyla ilgilenerek diziye devam ediyor
ya nasıl oalbilir bu inanın öğrendiğim andan beri kahroldum ya diziden bi soğudum yani keşke öğrenmeseydimde bu haberi sizlere söylemek zorunda kalmasaydım bu çok kötü bi haber ya öff
ARTIK YORUM SİZLERİN...=

arkadaşımız dilara böyle yazmış... ağlamak istiyorumIcon_lol
biz ilk kavak yellerinde pelin,ibrahim,dağhan ve aslıyla başladı birisi çıkarsa dizinin ne anlamı var!!!! diye düşünüyorum

Ya
deniz olmasa kesin bu dizi batar..S11
uffffff çok kötü yaf şimdi napcaz bizzÜzgün Üzgün Üzgün Agla-1 Uzzgun Üzgün
bu ne demek ya aama ıbrahım kendırcının kaarrına saygı duymak lazım ama onca fanını böyle bırakmasın genede yaa off haber ıçın çok sagol cnaım
iide arkadaşım geçen bi konu açılmıştı pelinle ibrahim röportajlarında ibrahimin sadece 2 bölüm oynamayacağı ve 49. bölümde diziye döneceği yazıyordu biz şimdi hangi habere inanalım anlamdım yani ben
ya umarım dogru degıldır denızsız zevkı olmazkı yanı denız derken ıbrahım kendırcısız ibrahımın yerıne başka bırını bulurlarsa çok kotu olur ya dızının tadı kalmaz umarım şaşırtmak için boyle bışı demışlerdır dogru olmasın yhaaaIcon_sadÜzgün
neee ya hyr doğru olamaz olmasnÜzgün ya olurmu öle şeyy olsydı duyulurdu yni film içn çıkmş olblr ama gelr yine yaa hyr inanmak istemiorm denizsiz ky olurmu ya aslı deniz şkı olmdn flnnn8
inanmıyorum...bu gerçek olamaz...şaka falandır inşallah...deniz giderse film batar yaaa

periperisi Yazan:
iide arkadaşım geçen bi konu açılmıştı pelinle ibrahim röportajlarında ibrahimin sadece 2 bölüm oynamayacağı ve 49. bölümde diziye döneceği yazıyordu biz şimdi hangi habere inanalım anlamdım yani ben

sınema fılmı için tamamen dızıden ayrılmasına gerek yokkkı inş bı kaç haftalıktır ben oole tahmın edıorum eğer sınama fılmıyse bı kaç boloum sonra geri gelır
Sayfa: 1 2 3 4 5 6
Referans URL