Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: sizce canan'ın yaptığı doğru mu?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar canan son bölümde muratla aralarında bişey olmadığını söylediği halde bilal urfa'ya cananda muratla gitme kararı aldı ya sizce canan, hamile olduğunu bilmediği sıralar yüzüne bile bakmayan muratla giderek ve bilali bırakarak hemde canan bilal'la hala evli oldukları halde giderek iyi mi yaptı?

bence kötü yaptı ama tek iyi yönü vardı.oda deva için iyi oldu.ama gittiği anda bence babası onu evlatlıktan reddetcek.

yorumlar...

konu açılmışsa görmedim çok özür dilerim
canm bilal dediya nasıl evlendiysek ole boşanacaz diye.yani onlar boşandı. ama hiç bilmiyom iimi yaptı kötümü ama deva için ii oldu......................
bencede ii olmadı hemde deniz aslı içnde kötü olck hatırlarsnz mine aslı kavga bölümünde aslı mineye ayrlsakda senin yüznden olmaz demişti minede tbi cnm fln demişti çıktıı..ve o gün mine peki ya cananla murat fln dmşti oda çıkıck ve aslı denzle knşmuştu öle bşi olrsa ayrlrmyz flnn gerçi ayrıldılar ztn ama bu onlar içnde dahada kötü olblr ama bi yandan bu olay için deniz geleblr fln..kafam çok karışıkHmm

melsu Yazan:
bencede ii olmadı hemde deniz aslı içnde kötü olck hatırlarsnz mine aslı kavga bölümünde aslı mineye ayrlsakda senin yüznden olmaz demişti minede tbi cnm fln demişti çıktıı..ve o gün mine peki ya cananla murat fln dmşti oda çıkıck ve aslı denzle knşmuştu öle bşi olrsa ayrlrmyz flnn gerçi ayrıldılar ztn ama bu onlar içnde dahada kötü olblr ama bi yandan bu olay için deniz geleblr fln..kafam çok karışıkHmm

katılıyorum

bence ne olursa olsun bunu bilal'e yapmamamılıdıı bilal onuu o bitkin hayatndan kurtarmıstı...

melsu Yazan:

katiliorum bende ayy ins deniz gelir babasiyla annesinin bosandiini duyunca yaa pek sanmiorum ama umutlandim simdi ins leman bi sekilde bunuda denize yetisitirir dicem ama oda numarasini bilmio sanirimHmmoff cok karisik yaa bu arada bence cananin yaptii doru deil gul gibi kocasi vardi uzuldum bilale yaa bi aralar murata git seni gormek istemiorum die kovuyodu simdide kendi kacio Dil ÇıkaranNeyapsam-1beni tek ilgilendiren sey denizin bir an once donmesi vallaÜzgün

arkadaşlar bende katılıyorum çok kötü yaptı bilal o kadar sevmişti ya ayyy gıcık oldum deli mi neeeeeeeKotu

princess123 Yazan:

melsu Yazan:

katiliorum bende ayy ins deniz gelir babasiyla annesinin bosandiini duyunca yaa pek sanmiorum ama umutlandim simdi ins leman bi sekilde bunuda denize yetisitirir dicem ama oda numarasini bilmio sanirimHmmoff cok karisik yaa bu arada bence cananin yaptii doru deil gul gibi kocasi vardi uzuldum bilale yaa bi aralar murata git seni gormek istemiorum die kovuyodu simdide kendi kacio Dil ÇıkaranNeyapsam-1beni tek ilgilendiren sey denizin bir an once donmesi vallaÜzgün

dewa icin ii bence

ayşe_peloşum Yazan:
canm bilal dediya nasıl evlendiysek ole boşanacaz diye.yani onlar boşandı. ama hiç bilmiyom iimi yaptı kötümü ama deva için ii oldu......................

ewt orasını unutmuşum.yorum yaptığınız için saol.ama bilal'e yazık oldu.

Sayfa: 1 2 3
Referans URL