Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: 200 bolummu??!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkdslar ben bi sitede okudum kavak yellerinin asli (yani su yabanci dizi dawsons creek) tam 200 bolum civarlarinda bitmis!! Super-1off baya cokmus zaten yabanci diziler genelde uzun suruyor sizce kavak yelleri bu kadar surermi? her nekadar kotuye gidio gibi gozuksede ins bukadar devam eder cok sevinirim valla ben biterse naparim bilmiorum Üzgüntabi o 200 bolumde asli deniz beraber olmali onlarsiz olmaz!!Dil ÇıkaranLove0079 neyse siz ne dusunuorsunuz sizce boyle olurmu? dogrumudur?S11 tskurlerr..Yuz11
bilmiyorum ama sürsün isterimm
bncede ii olur ama bazı diziler uzayınca saçma oluyo konu bulamıyolar hem kavak yelleri dawson's creeke benziyo die kaç bölüm olacağı benzeyecek die bi kural yok...

kuru yapROCK Yazan:

aynenn ama benm bildiğim kadarıyla yabancı diziler 45dk-1 saat arası sürede yayımlanıo yani bizimkinin yarısı o zamn bizimkide oranla hemn hemn 100. bölüme gelioo valla 100'de razıyımda şu sıra bitcek diolar o yüzden 100 en iisi ama tabi gönül ister sonsuza kadar sürsün
aman çok mu konuştum neSevinçliSaskin

kuru yapROCK Yazan:

bndeee

aysecikk Yazan:

kuru yapROCK Yazan:

aynenn ama benm bildiğim kadarıyla yabancı diziler 45dk-1 saat arası sürede yayımlanıo yani bizimkinin yarısı o zamn bizimkide oranla hemn hemn 100. bölüme gelioo valla 100'de razıyımda şu sıra bitcek diolar o yüzden 100 en iisi ama tabi gönül ister sonsuza kadar sürsün
aman çok mu konuştum neSevinçliSaskin

valla bende hic bitmesin isterimSevinçliins dedikleri gibi ekimde bitmiodur yaa olurum beenÜzgündaha yazin urlaya kisinda tekrar istanbula gidicekleeer!! bitemeezUtangac

sanmıyorum çünkü türk dizileri genellikle erken bitiyo. 100 bile yeter ayşeye katılıyorm Sevinçli
200 bölümmü..aman allahım ..iyice saçmalar heralde 40 bölümde bunlar olduysa gerisini siz düşünün artık..ama tabi Pelini görmek maksadıyla kaçırmadan izlerim zatenn....
yokyaa 100 iyi bnce
inş. sürer
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL