Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: bu ne yüzsüzlük
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar şu diziyi(son bölümünü) izleyene kadar aslı&umut olabilir diyodum ama umutun denizsiz yapabilcekmisin yoksa yapamıcakmısın sorusu umutla ilgili tüm hayallerimi bitirdi çünkü işi ya ben ya o ya getirdi umutun dediğinden ben şunu anladım ya denizi unutur benle birlikte olursun yada beni unutur denizn hayaliyle yaşarsın
yorumlar....
ewt bencede yuszuzluk cocuk aslinin cocukluk aski en ii dostundan sip diye vaz gec dio resmen bari vakit var dusunmesi icin ne oyle zorla yakasinami yapiscan istemiosa o niyetle beraber olmayiNono4
evet öyle dedi ama bu demek degilki arkadaş olamazlar...yani o aslında seçim yapmak degil ama kendine gelsin diye bi sarsıştı.....yani zorlama yok bence...

serinsu Yazan:
evet öyle dedi ama bu demek degilki arkadaş olamazlar...yani o aslında seçim yapmak degil ama kendine gelsin diye bi sarsıştı.....yani zorlama yok bence...

katiliyorum

YOK ASLI UMUT İKİLİSİ DİE BİŞİ YOK BİTEK ASLI-DENİZ VAR BU DÜNYADA O KADAR UMUTTA KİMMİŞ NEYMİŞ DENİZİN YERİNİ NASLI VERİRSİNİZ YA NASLI DÜŞÜNÜRSÜNÜZ KABUL EDİYORUM HATA YAPTI BEDELİNİDE ÖDEDİ NİYE O ZAMAN MİNE DENİZ GİBİ AĞIR BİR BEDEL ÖDEMEDİ NE ASLI-UMUT NE ASLI-EFE NE DE MİNE-DENİZ DİE BİŞİ YOK HİÇ OLMADI VE OLMAYACAK SADECE ASLI DENZİ VE ONLARIN AŞKI VAR
haklısın çok yanlış yaptı aslı asla onu seçmemeli ve bu dizi bitmemeliNeyapsam-1

_aslı-dnz_efe_ Yazan:
YOK ASLI UMUT İKİLİSİ DİE BİŞİ YOK BİTEK ASLI-DENİZ VAR BU DÜNYADA O KADAR UMUTTA KİMMİŞ NEYMİŞ DENİZİN YERİNİ NASLI VERİRSİNİZ YA NASLI DÜŞÜNÜRSÜNÜZ KABUL EDİYORUM HATA YAPTI BEDELİNİDE ÖDEDİ NİYE O ZAMAN MİNE DENİZ GİBİ AĞIR BİR BEDEL ÖDEMEDİ NE ASLI-UMUT NE ASLI-EFE NE DE MİNE-DENİZ DİE BİŞİ YOK HİÇ OLMADI VE OLMAYACAK SADECE ASLI DENZİ VE ONLARIN AŞKI VAR

ne guzel konustun yaa sana sonuna kadar katiliorum soyliicek soz kalmadi cok guzel demissin cunku en buyuk ve sonsuz ask ASLI DENIZZ baska yok!!!Love0079

princess123 Yazan:

_aslı-dnz_efe_ Yazan:

ne guzel konustun yaa sana sonuna kadar katiliorum soyliicek soz kalmadi cok guzel demissin cunku en buyuk ve sonsuz ask ASLI DENIZZ baska yok!!!Love0079

Referans URL