Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: kavak yelleri SMS grubu kurulmus..nekadar dogru bilmiorum valla
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
evt arkdaslar alintidir bu haber valla nekadar dogru olduunu bilmiorum benimde yeni haberim oluyor ama bilginiz olsun istedimSevinçlidogru olsa guzel olurdu valla ama bana biraz sacma geldi neyse buyrun bide siz karar verin..

"Selam Arkadaşlar,

Kavak Yelleri sms grubu kuruldu. KAVAKYELLERI yazıp 1230 a gönderen herkes gruba dahil olacak. Duyduğuma göre şu anda oyuncularla görüşmeler sürüyormuş. Kabul edildiğinde, oyuncular da gruba dahil olacak ve attığımız her mesaj kendilerine iletilecek. Ben mesela şu an Gülben Ergen in sms grubuna üyeyim. Kendisinden bazen mesaj alıyorum ve benim gönderdiğim mesajları da bizzat kendisi okuyor. Süper bir sistem

Sms servisiyle ilgili detaylı bilgi http://www.sms1230.com da. Üyelik sadece 4 kontör. Bunun dışında abonelik ücreti ve sabit ücret yok."

hatta bu bi uyenin yorumu cok komigime gitti bence hakliIcon_lol--->

"dogrudur insallah ama biraz sacma gibi cünkü ozaman mesaj okumaktan diziyi nasil oynayacaklar"

yorumlar lutfennSevinçlisizce dogrumu?? ben hic duymadim vallaHmmS11
valla ben daha önce hiç böyle bir uygulama görmemiştim inanmadım
bn hiç duymamıstım bilmiormHmm

kuru yapROCK Yazan:

valla bende pek inanmadim sizn fikrinizi istedimSevinçli

bence olmaz yani menejerler işsiz kalır herhaldeSevinçli:Dyinede paylaşımiçin sağolGülücük

nothinq Yazan:
bn hiç duymamıstım bilmiormHmm

bndeee

ezgi awril Yazan:

çok saçma ilk kez böyle bişey duyuyorum
haber icin sagol cnm ama b ende inanmadım Gülücük
Sayfa: 1 2
Referans URL