arkadaşlar çoğumuz denizin gidişine üzüldük,biliyorum.ama biz baştan beri bu diziyi çok sevdik..peki bu durumda siz kavak yellerine haziranda ödül alması için internet üzerinden destek verecek misiniz?
ewet tabi ki pelin o diziden ayrılmadığı sürece tam destek var siz de tam destek verin bence
sağol istediğim cevap buydu galiba..hep destek tam destek

:)

:)

Tabi ki vereceğiz ama şunun da bilinmesini isterim: Deniz'siz bi Kavak Yelleri, eksik bi Kavak Yelleri!!
Tabi ki vereceğiz ama şunun da bilinmesini isterim: Deniz'siz bi Kavak Yelleri, eksik bi Kavak Yelleri!!
bncede
ççok haklısınızda bu kavak yellerinin en baştaki kavak yelleriyle uzaktan yakından bi ilişkisinin bulunduğunu düşünen varmı
yazan:NuRc@n:
ewet tabi ki pelin o diziden ayrılmadığı sürece tam destek var siz de tam destek verin bence
yazan:çisem_250
ççok haklısınızda bu kavak yellerinin en baştaki kavak yelleriyle uzaktan yakından bi ilişkisinin bulunduğunu düşünen varmı
ben düşünmüyorumm alakası yokk sanki başka bi dizi izliyomuşumm gibi geliyo banaa
evet vercem tabiki ben bi pelinkarahan hayranyım vede pelini çok seviyorum haaa ama ibrahim vedağhanı çok seviyorum am adeniz dizden çıkmayacaktı gitmeyecekti size söylüyorum 4 sonraaa gelcek sdeniz tabi aslı okulu bitmiş olcak inşahkla kavuşurlar birbilrlerineeee deniz niyr gittiiiiii offf denizzz aşkoooooooooooooo ywww bu gençlik dizissiii
ayrılık dizisi deilll off depresyondayıımm denizzz gel artıkkkkkk