Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: noluyo yaa herkes tek tek gidiooo..
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
vallla noluyo arkdslar dizide herkes teker teker tipis tipis gidiolarOmgS11 ilk once deniz amerikaya ardindan babasi antalyaya ardinda bilal urfaya koyune ardindan cananla devada muratla antalyaya yakinda suyla efede havaii'e giderler yada yunan adalarina noluyo yaa cok uzuldum. tabi biliorum ben canan gitmez yani bu benim fikrim cunku kamilin o son yuz ifadesinden pek kizini kolay kolay murata birakmaz yani cok sinirlendi bilalede cok acidim yaa eldinden geleni yapti. muratta aynen oglunun yurudugu yolda gibi oda efelerde kalio oda simdi gidio (babali ogullu yani)Dil Çıkaran kim kaldi baska aslida bari amerikaya denizin yanina gitsin ayy neguzel olur valla buda tavsan kac tilki tut gibi oldu kim nereye gidio herkes pesinden olur ozamanDil Çıkaran ama dediim gibi canan bence gitmez bilalide tek yollamaz kamil yani donup dolastiimiz gercekten giden tek kisi deniz oluyooÜzgün ins 4yil kalmaz oda simdiden cok ozledim neyse ozur cok yazmisim yorumlarinizi dusuncerlenizi beklioruuumSevinçli
dizi batti cnm ya8

kurtulus27 Yazan:
dizi batti cnm ya8

oyle deme yaa bu benim enn sevdiim dizi batamaaz gicik senaristlerKotuÜzgün

bilali bilemem ama cananı babası napar ne eder bulur deniz ztn gelcek başrolde oynuo

deniz-aslı-efe Yazan:
bilali bilemem ama cananı babası napar ne eder bulur deniz ztn gelcek başrolde oynuo

ins deniz en kisa surede doneer bisey cikar 4yil atlamasinlar bence igrenc olurÜzgün

off denizsiz olmuyooo yaaÜzgün

***gizoş*** Yazan:
off denizsiz olmuyooo yaaÜzgün

aynen yaa sen onu bide bana sor cok ozledimÜzgün

ewt canm kesinlikle kaatılıyorum sonuna kadr haklısında napcan
bencede dizinin mihenk tası olan deniz geri dönecek ve emin olun canan ve murattan daha çok konu çıkacaktırrrr

çisem_250 Yazan:
ewt canm kesinlikle kaatılıyorum sonuna kadr haklısında napcan

evt napcan haklisinÜzgün bana katildiin icin saol herkesin yorumlari icin cok cok saolSevinçli

Sayfa: 1 2 3
Referans URL