arkadaşlar dizimiz kerem çakıroğlunun yönetmenliğinde başlamıştı ama sonra jale incekol yönetmen oldu 46.bölüme kadar öleydi 46.bölüm jeneriğinde yönetmen: jale incekol yazarken 47.bölüm jeneriğinde yönetmen: kerem çakıroğlu yazıyor yhne eski yönetmenimiz geri dönmüsh inş. eski senaristimiz de geri döner
yorumlar..
vallah ben bakmadim
ama ins.dedigin gibi eski yonetmenimiz de döner 
aaa ben fark etmemistim cnm yonetmenin geri donmesi aslında herseyi degistirebilir.. neden mi? yigit abi yonetmenle annasamadıgı icin gitmis.. jale yonetmen efe-aslı mine-deniz istiomus dawson's crekteki gibi.. ama yigit abi istememis.. bu hyuzden ayrılmıs glba ve eger eski yonetmen geldiyse, senaristlere karsı cıkabilir ve dizinin akısını degistirebilir! bu herseyin ilacı olur..

YA İNŞ DEDİGİNİZ GİBİ YİGİT ABİ GELİR YA ONSUZ BU DİZİ BATAR.....................
YA İKİ YÖNETMENLE ÇALIŞIYORLARMIŞ
inş.

arkadaşlar izimizin daha profesyonel idizi olması için farklı yönetmenlerle çalışıyolar bi hafta biri bi hafta biri yani geri dönme diye bişi yok
aaa ben fark etmemistim cnm yonetmenin geri donmesi aslında herseyi degistirebilir.. neden mi? yigit abi yonetmenle annasamadıgı icin gitmis.. jale yonetmen efe-aslı mine-deniz istiomus dawson's crekteki gibi.. ama yigit abi istememis.. bu hyuzden ayrılmıs glba ve eger eski yonetmen geldiyse, senaristlere karsı cıkabilir ve dizinin akısını degistirebilir! bu herseyin ilacı olur..

ayy evet yha... inş öle olurr