Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Aslı-Leman
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
yha bu leman aslıdan n istio yha uuz kadın aslıı bi dövmedii kaldı işte leman ve aslı arasında geçen konuşma

Aslı: Kusura baqmaın bn rahatsız ettim şey için gelmiştm Murat Amcaya bişi sorcaktmda
Leman: Heralde yannış yere qeldn cnm ablana sorman qerekmiomu Murat'ı heralde onun yanındadır şimdi biricik kızlarınıda kucaklarına almışlardır
Aslı: Bn bn çok özür dilerim
Leman: Nie özür diliosn Aslı a ama 1 dk Deniz herşei bırakıp bi hiç uğruna Amerika'ya gitti heralde tek başına kalmışsındır ona üzülüosndur ondan özür diliosndur ay yok yok ablan içinde özür dilio olabilirsn neticede nede olsa kocamı aldı elimden el birliiyle mahfetiniz hayatımı şimdi çek qit burdn bi daha da gözüme görünme
evt yaa aynen bende bu konuyu acicaktim uyuz kari sanki aslinin ne sucu var murat-canan iliskisiyle dimi yani of keske asli murat amcayla konusabilseydi belkide verirdi ona numarayi kim bilir efeye vermedi ama asli farkli nede Üzgün
evt ya herşeye karışıyo Omg
üstelik oğlunun ahyatınıda aslı kurtardıı daha ne istiyo ona evlat acısını tattırmadıı
evt cidden uyuz!

prensesgelincik Yazan:
üstelik oğlunun ahyatınıda aslı kurtardıı daha ne istiyo ona evlat acısını tattırmadıı

hastanede aslının ayaına kapanmadıı kalmıştı kadın düzeldi dioduq daha beter oldu yha biri bu kadını durdurmalıKotu

uyuz isteSevinçli
uyuz ya hastanede aslı ya iyi davranmıştı bende sevinmiştim aslı yı sevmeye başladı diye ya ama geç olmadan gösterdi kendini cadu leman lemandan nefret ediyorum murat ondan boşanmakta haklı bence o leman cadısını kim çekerki ya tam bir uyuzzzz Kotumuratta terketti çok sevindim valla cadı kaldı tek başına Yuz11

deniz-aslı-efe Yazan:

prensesgelincik Yazan:

hastanede aslının ayaına kapanmadıı kalmıştı kadın düzeldi dioduq daha beter oldu yha biri bu kadını durdurmalıKotu

leman aklı valla el birliğiyle mahfettiler kadının hayatını gerçi lemanda biraz ağır konuştu ama olsun yaa oda neticede haklı sonuçta:S
Sayfa: 1 2 3
Referans URL