Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: bu bölümün komik sahneleri biraz gülelim..
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
ewt komik sahneler Sevinçli:D

efenin telefon çalncaa..
aradığınız denz oğlana şuan ulaşılamıyor kendileri şuan amerika yollarında fink atmaktadır isterseniz babasını bağlayalım Sevinçli:DSevinçli gbi bişey dedi orda koptum
sonra..

efenin araba içn söledkleri işteee aküsünü sıcak sudan souk suya deydirmem Sevinçli başlk parasındada anlaşablrs fln demes iSevinçli mnenin dedesinin fstk yeşli kızımmm demesi arabası içn Sevinçli

efenin motor alırken kendiliğinden gidebilen bişey almam lazm demesi motorsiklet için Sevinçli:D
belaa dio adam efede " benm saten soyadım bela demesi Sevinçli

metinin bu dümbelek için yaptıklarınıza baknmı neydi öle bişey sonra.. konuşur konşur.. saksııımı ne diyor ya saksı yada saksı kafalı fln efede : saksıda hic hoş deil çççç... Sevinçli lkomediydi..

metinin: başını gövdenden ayrırsam görürsn demesi Sevinçli

efenin pantolonunun yrtlması duygnun pantolonun yrtldı dedkten sonra efenin nerem demesi Sevinçli:D ay allahım ya..

metinin : duyguya... [ bnce sen bunla hic dans etme çnkü o yanındaki kişi tangoyu meyve sanan birisi demesi Sevinçli Yuz11

efenin: umuta durmadan isminin değiştrmesi.. bi utku bi ufuk eehehe Sevinçli

efenin duyguya : salso allah ne verdiyse demesi Sevinçli

aslının efeyle motora binmesii efenin kaskına elyle vurması.. Sevinçli

ewt yorumlar Sevinçli komikti bnce bu bölm. nediyorsunuz..
evt baya bi komiklik vardı bu bölüm yaa hep efe ama. efe de olmasa yanmıştık Komik aslıyla motora binmeleri sprrrdiii. bi de hani pantolonu yırtıldığında herşeye hallederim diyip geri oturuyo ya! çok gzldi yaaa! ama yyine de deniz yoktu... neyse çok saol cnm
reca hayadum Sevinçli
bde muratın pat die girmesi komedydi efeleri görüoya Sevinçli
eed bu bLm kmkti gercekten hele hele aradığınız deniz olana su anda ulaşılamıo kndisi şu an amrka sokakLarnda FiNk atmaktdR Sevinçli Sevinçli

esenovski Yazan:
evt baya bi komiklik vardı bu bölüm yaa hep efe ama. efe de olmasa yanmıştık Komik aslıyla motora binmeleri sprrrdiii. bi de hani pantolonu yırtıldığında herşeye hallederim diyip geri oturuyo ya! çok gzldi yaaa! ama yyine de deniz yoktu... neyse çok saol cnm

evt dniz yoktuÜzgün bu arada gobek adim bela soyadim degilGülücükSevinçli aman ne fark edio evt ck komikti hepsi

evet hePsi cOk koMikti özeLLikLe paNtoLoN yıRtıLmaSıSevinçli

esenovski Yazan:

evet buralar çok komikti çok güldüm bnde..

esenovski Yazan:

efe..! işte ..! Ask
ewt komik sahneleri çoktu ben de ezgisolene katılıyorum
Sayfa: 1 2 3
Referans URL