05-02-2008, 10:45 AM
ewt komik sahneler
:D
efenin telefon çalncaa..
aradığınız denz oğlana şuan ulaşılamıyor kendileri şuan amerika yollarında fink atmaktadır isterseniz babasını bağlayalım
gbi bişey dedi orda koptum
sonra..
efenin araba içn söledkleri işteee aküsünü sıcak sudan souk suya deydirmem
başlk parasındada anlaşablrs fln demes i
mnenin dedesinin fstk yeşli kızımmm demesi arabası içn 
efenin motor alırken kendiliğinden gidebilen bişey almam lazm demesi motorsiklet için
belaa dio adam efede " benm saten soyadım bela demesi
metinin bu dümbelek için yaptıklarınıza baknmı neydi öle bişey sonra.. konuşur konşur.. saksııımı ne diyor ya saksı yada saksı kafalı fln efede : saksıda hic hoş deil çççç...
lkomediydi..
metinin: başını gövdenden ayrırsam görürsn demesi
efenin pantolonunun yrtlması duygnun pantolonun yrtldı dedkten sonra efenin nerem demesi
:D ay allahım ya..
metinin : duyguya... [ bnce sen bunla hic dans etme çnkü o yanındaki kişi tangoyu meyve sanan birisi demesi

efenin: umuta durmadan isminin değiştrmesi.. bi utku bi ufuk eehehe
efenin duyguya : salso allah ne verdiyse demesi
aslının efeyle motora binmesii efenin kaskına elyle vurması..
ewt yorumlar
komikti bnce bu bölm. nediyorsunuz..
:Defenin telefon çalncaa..
aradığınız denz oğlana şuan ulaşılamıyor kendileri şuan amerika yollarında fink atmaktadır isterseniz babasını bağlayalım
gbi bişey dedi orda koptum sonra..
efenin araba içn söledkleri işteee aküsünü sıcak sudan souk suya deydirmem
başlk parasındada anlaşablrs fln demes i
mnenin dedesinin fstk yeşli kızımmm demesi arabası içn 
efenin motor alırken kendiliğinden gidebilen bişey almam lazm demesi motorsiklet için
:Dbelaa dio adam efede " benm saten soyadım bela demesi

metinin bu dümbelek için yaptıklarınıza baknmı neydi öle bişey sonra.. konuşur konşur.. saksııımı ne diyor ya saksı yada saksı kafalı fln efede : saksıda hic hoş deil çççç...
lkomediydi..metinin: başını gövdenden ayrırsam görürsn demesi

efenin pantolonunun yrtlması duygnun pantolonun yrtldı dedkten sonra efenin nerem demesi
:D ay allahım ya..metinin : duyguya... [ bnce sen bunla hic dans etme çnkü o yanındaki kişi tangoyu meyve sanan birisi demesi

efenin: umuta durmadan isminin değiştrmesi.. bi utku bi ufuk eehehe

efenin duyguya : salso allah ne verdiyse demesi

aslının efeyle motora binmesii efenin kaskına elyle vurması..
ewt yorumlar
komikti bnce bu bölm. nediyorsunuz..
aslıyla motora binmeleri sprrrdiii. bi de hani pantolonu yırtıldığında herşeye hallederim diyip geri oturuyo ya! çok gzldi yaaa! ama yyine de deniz yoktu... neyse çok saol cnm
bu arada gobek adim bela soyadim degil