Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: efe-aslı vee bu bölüm hakkında..
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar çok sinirliyim yaaa şmdi çldrıcam hepinizin konularını teker teker okudum vede yorumlarınızı..
yaaa nie herkez bukdr sinirli.. yani bnce dizi güzel gidiyorrr tamam denz yok diye asabisiniz ama sonuçta 1,2 bölm sonra gelcek diziye hakaret fln ltfen etmeyelim.. çkta güzel ve heycanlı gidiyor bnce izlemek istemeyen arkadaşlarımızın konusuna ltfen yorum yazmasın örnek veriyorum..
efenin motorla gitmesi çok komikti konu açılıyor bunun hakknda arkadaşlar yorum yazmış
"bnceee bu bölm hic komik deildiii bndaha izlemicem"

yaaaa ne alakasııı var yaa arkadaş bi konu açmış onun hkknda yorum yaz sevmiyorsan izlemiceksen yorumda yazma bizi oyalama yaaaa arkadaşlar abartı çok var bizde yaaa. bunu belirtmek istedim.. bilerek deil örnek verdim yorumlar için..

umutaaaa sinir olanlar var... mineyede... tmm olabilir herkesin kendi düşüncesii..
ama umutaaaa bukdr abartmaya gerek yokk aslı-umut aşkııı bu gidişle zor görünüyor.. aslı sadeceee onun yanında öle mutlu güldürüyor fln ya.. onun içn aşk fLn yokkk-*
efe-aslı içnde... işte söledğimmmmm çıkıyorr..
kimse bana inanmıyorduuu konu açtığımda yokkk aslı efe olmaz yok onlar kardeş... bu bir dizi nie anlamak istemiyoruzzz ki.. onlarda aşk yaşıcaklar ve bisüre sonra ayrılcaklar.. kavak yelleri adı üstünde dizinin..
aslının umuta efe demesi tüyoyu verdii işte.. aslı onu düşünüyor buara heb.nie anlamak istemiyoruzz..
efe-duyguda yaknda ayrılcak efe htasını anlıcakk.. buarada hep beraber taklcaklar .. ve aşk başlıcakkk hani efe dioyaaa " ASLI BANA EMANET " DİYE.. herkese.. oda aslıya aşık oluncaaaa emanete ihanet gibi bişey yapıcakkk denize .. onunda hayatındaki hatası o olcak..

vede şunu belirtmek istiyorumki: kendi düşünceM::
benceee dizi çokta güzel ilerliyorrr..ve heycanla gidiyor.. bn şahsen bu bölm çk heycanlandım ve çatlıyorum şuan nolcağını çk merak ediyorumm..

lütfen herkes yazdıklarımı baştan sona okusun..
umutuda okdr önemsemeyelim sonucta aslı ona aşık olmıcakkk bunu bliyoruz yani hal ve davranışlarından..
denizede üsülmeyelim bi şartta yaknda gelcek istnbulaa o. çnkü başrol bunuda kafamızdan çıkarmayalım LÜTFEN:; ewt yorumlar.. Kotu Yuz11 biraz sinirlendim özür Sevinçli
ewet canım haklısın bencede.yazdıklarına katılıyorum.bu bır dizi ve herşey olabilir.efe aslı aşkıda gercekleşe bilir.tamam hepimiz aslı ve denız ilişkisini cok sewıyoduk ama sonuçta artık eskı gıbı değil ve diziyede renk gelmesı gerek.inişler çıkışlar ollmazsa bu seferde hep aynı konu diye sıkılır insan.
bu arada gercekten suprızlerle dolu bır bolumdu.cananla murata sewındım.(minenin aslı ya dediği cıktı.ona denızle buyuzden bereber olmazasın demıştii.abalan bır gun muratla kaçarsa naparsınz demıişti)
katldığın içn çok teşekkr ederim cnm bnm hemde yorum içn Yuz11
rica ederim canım ne demek....Gülücük:)
eed esqiy hklsn canım benim ama ben sdce bu blumu izlrkln pek zewk almadm... ama bu demek olmuo diziyi izlemicem.. sonuna kadar kavak yeLLEri Sevinçli Sevinçli
aslında haklısın var ya. tabi ben aslı-deniz daha çok istiyorm ama onlar nasıl denizin yokluğuna alışıyolarsa biz de yeni senaristlere alışmalıyız. efe ve aslıyı bu bölüm motorda gördük ve orda çok şeker gözüküyolardı. ve artık senaristler bunu değiştiremez yani efe-aslı bakışmaları, aslının umuta efe demesi falan filan. bunların hepsinin bi anlamı olmalı ve buna şimdiden kendimizi hazırlamalıyız. yine de ben hala aslı-denizciyim ama efe-aslı olursa da diziyi izlememezlik yapmam. herşeye rağmen tabi ben hala yiğit abiyi özlüyorm ve de canan-murat istemiyrm. napalım kader! ilerde kendimizi bu dize ne kdar kaptırmışız, senaristlere bile mail atmıştık diye gülcez belki Sevinçli çünkü biraz da bu yaptığımz saçma Sevinçli istemeyen izlemez...

esenovski Yazan:
aslında haklısın var ya. tabi ben aslı-deniz daha çok istiyorm ama onlar nasıl denizin yokluğuna alışıyolarsa biz de yeni senaristlere alışmalıyız. efe ve aslıyı bu bölüm motorda gördük ve orda çok şeker gözüküyolardı. ve artık senaristler bunu değiştiremez yani efe-aslı bakışmaları, aslının umuta efe demesi falan filan. bunların hepsinin bi anlamı olmalı ve buna şimdiden kendimizi hazırlamalıyız. yine de ben hala aslı-denizciyim ama efe-aslı olursa da diziyi izlememezlik yapmam. herşeye rağmen tabi ben hala yiğit abiyi özlüyorm ve de canan-murat istemiyrm. napalım kader! ilerde kendimizi bu dize ne kdar kaptırmışız, senaristlere bile mail atmıştık diye gülcez belki Sevinçli çünkü biraz da bu yaptığımz saçma Sevinçli istemeyen izlemez...

evt sana katiliorum yani ben hala mineyle umutu sevmiorum ve asla efe asli istemiorum sonuna kdar denizle asli diorum ve haklisin deniz eninde sonunda donecek ama benim uzulduum sey unutmasinlar die hani bana bu bolumdde biraz mutlular gibi geldi ilk basta uzulduler sonra unuttular tabi unutmadiklarina emiinim en ii dostlarini ben hep diorum ama neolursa olsun hep izlicem gicik senaristler sesimizi dymasalr bile hep izlicem ama yinede bu sonuna kadar asli deniz meslesi-ondan asla vazgecmicem tabiLove0079ins deniz en kisa zamanda gelir kavak yellerinin her bolumu guzel ama iste denizsiz okdadar tadi yoktu yoksa ben bu diziden kolay kolay vazgecmem hayatimda en sevdiim dizi hic birini bu kadar sevmedimUtangacGülücük

tuaana Yazan:
ewet canım haklısın bencede.yazdıklarına katılıyorum.bu bır dizi ve herşey olabilir.efe aslı aşkıda gercekleşe bilir.tamam hepimiz aslı ve denız ilişkisini cok sewıyoduk ama sonuçta artık eskı gıbı değil ve diziyede renk gelmesı gerek.inişler çıkışlar ollmazsa bu seferde hep aynı konu diye sıkılır insan.
bu arada gercekten suprızlerle dolu bır bolumdu.cananla murata sewındım.(minenin aslı ya dediği cıktı.ona denızle buyuzden bereber olmazasın demıştii.abalan bır gun muratla kaçarsa naparsınz demıişti)

evet hakLısıN cNm..!
bencede çok haklısın sonuçta bu bir dizi her an herşey olabilir efe-aslı olabilir yada umut-aslı olabilir basrol oyuncusu olan denizle aslıda tekrar barısabilirler ama bi dizide güzel anların oldugu kadar mutsuzluğun ağlamanın kırılmanında olduğu zamanlar olacaktır çünkü bu bi dizi eninde sonunda birgün bitecekkkk
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL