Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: umutun "bu kadarmi" demesi cinlerimi tepemi cikardi!!!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
ewt arkasaslar bi cogunuzun umutu sevdiini biliorum ve bu konu onlara karsi bisey degil yani onlari rencide etmek gibi falan valla ama ben umutu hic mi hic sevmedim (yani yigit evgar sevdim ben cok tatli) ama dizide umuta gicigiiiiiiiiim hemde cok iste hele bu sozu beni iice soguttu ona karsi hani asliya dedi ya noldu neyin var oda iste deniz temelli amerikaya gitmis sonra dediki "bukadarmi yani" aslida nasil bu kadar umut ya. valla uyuz oldum haa nedemmek bu kadarmi kardesim!!Kotuanlamadi galiba valla size cok gereksiz bir konu gibi gelebilir ama ben duygularimi acik acik paylasmak istedi hep zaten cok zevksiz kotu bir bolumde denizsiz (vede o eski guzel deniz asli aski olmadan)kavak yelleri olamazmis (zaten bunu biliordumda daha ii anladim) onu simdiden ozledim vallaÜzgünoff lemandaa beni gicik etti asli oglunun hayatini kurtarmis nebicim hakaret etti kapiyi suratina kapatti bumu simdi bu kadarmi? zaten biliodum o iyimserlignin gecici olacagni her zamanki gibi. sanki muratla canan sorumunun asliyla ne alakasi var. nesye konuyu saptirdim cok pardon cok yazmism ck sinirli ve uzgunum bu bolume okadarda heycanli bitmedi minenin dertleri isteÜzgünhayal kirikliina ugradim vallaÜzgün ayni fikirde olanlar??Utangac

(aman salak gibi yigit guralp yazmistim pardon deistirdim haah yigit evgar demek isteim benDil ÇıkaranUtangacSevinçli sinirliydimde..)
Onu tesselli etmek için söledi bu ne öfke yawS11

melda Yazan:
Onu tesselli etmek için söledi bu ne öfke yawS11

valla ben onu bilmem kardesim ck snirliim gicigim iste nsil teselliki bu kucumsuyo resmen!!!UtangacNono4Üzgün

İyide niye küçümsesin aşık olduğu insanı?
yani bencede pek teselli gibi diildi..Kotu
zaten umut hep denizden üstün gibi havaya sokmak istiyo kendini hyr sanki kendisi dört dörtlükyha dha iki bölüm oldun geleli kimsin nesin bilmiyoruz..
öle hemen kendini bişi sanmasın ayrıca efe de maşallah bi kucak açmadıı kaldı oda hemn ısındı..Kotu
hayır ne var bu umutta anlamadım suda sürekli bahsediyo zaten tirip tiki bi tipi var herkes üzerine odaklanmış böle..Kotu
bu kadarmı sözünü bigün deniz yedirir ona gün gelir aslı deniz barışır yani umutu sevenlerede geçmiş olsun demek düşer..Gülücükumutada byby demek..
Deniz iki bölümde işi bitirdi ama o nolcak umutta tanılılabılır bence ıkı gunde denıZzzz gibi deiL hiç oLmasaaOlmaz

melda Yazan:
İyide niye küçümsesin aşık olduğu insanı?

cnmcim asliyi kucumsuyo demedim onun deger verdiyi seyi yani onu uzen seyi kucumsuyo sanki yani "bukadarmi yani uzulcek ne var bunda sanki" bence biraz cocuksu (tabi herkesin fikri kendine)

PeLosh_ßerosh Yazan:
zaten umut hep denizden üstün gibi havaya sokmak istiyo kendini hyr sanki kendisi dört dörtlükyha dha iki bölüm oldun geleli kimsin nesin bilmiyoruz..
öle hemen kendini bişi sanmasın ayrıca efe de maşallah bi kucak açmadıı kaldı oda hemn ısındı..Kotu
hayır ne var bu umutta anlamadım suda sürekli bahsediyo zaten tirip tiki bi tipi var herkes üzerine odaklanmış böle..Kotu
bu kadarmı sözünü bigün deniz yedirir ona gün gelir aslı deniz barışır yani umutu sevenlerede geçmiş olsun demek düşer..Gülücükumutada byby demek..

ins cnm yaa ins hele bi o gun gelsin kina yakicamDil Çıkaran ah ahÜzgün ne cabuk unutuluyo deniz bir an once donsuuuuuuuuuuuunÜzgüncok ozledim valla

Umut bnce gayet iyi biri aslıyada çok fazla değer veriyo çoğunluk deniz aslı ilişkisinden yana olduğu için bu şklde umuta karşı olumsuz düşünüyo bnce.ben umutun ters bir hareketini görmedim tersine aslıya morel veriyo neşesini yerine getiriyo yüzünü güldürüyo.Deniz bir tercih yaptı ve gitti aslı burda onunyasını tutucak değil tabiki oda burda hayatına dvm edecek.Suda çok güzel yapıyo destek oluyo işte ne güzel...
Bende denizle aslının ilişkisinden yanaydım sonuna kadar ama deniz bir hata yaptı üzerine bide bırakıp gitti aslı daha napsın ki

PeLosh_ßerosh Yazan:

eed yha herkes ısındı hemen umuta ama aslıyla deniz barışınca deniz yedirir bncede

Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL