Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Mine ne tepki vercek
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
sizce mine neyapcak omg cok sasirdim kadinin konusmasina ayni leman al birini vur ötekini Sevinçli hesabi oldu
amaaaan mine kimin umrunda Sevinçli burda deniz gitmiş, umu gelmiş , aslı-deniz bitmiş, efe-aslı başladı başlicak napiyim ben şimdi mineyi? Üzgünheralde babası konuşur ya bu aptal sarışın bişi demez
hehehe Sevinçli Super-1

esenovski Yazan:
amaaaan mine kimin umrunda Sevinçli burda deniz gitmiş, umu gelmiş , aslı-deniz bitmiş, efe-aslı başladı başlicak napiyim ben şimdi mineyi? Üzgünheralde babası konuşur ya bu aptal sarışın bişi demez

alkış alkış alkış bu yoruma lütfen alkış..Sevinçli
süpersin cnm harfinin sona kadar katılıyorumm..(noktaaa)
ne derler pabucumun prensesini kim takar yhaw..Sevinçli

PeLosh_ßerosh Yazan:

esenovski Yazan:
amaaaan mine kimin umrunda Sevinçli burda deniz gitmiş, umut gelmiş , aslı-deniz bitmiş, efe-aslı başladı başlicak napiyim ben şimdi mineyi? Üzgünheralde babası konuşur ya bu aptal sarışın bişi demez

alkış alkış alkış bu yoruma lütfen alkış..Sevinçli
süpersin cnm harfinin sona kadar katılıyorumm..(noktaaa)
ne derler pabucumun prensesini kim takar yhaw..Sevinçli

tşkrler tşkrlerr! Sevinçli yav ellerin kızardı her yorumu alkışlıyosun Sevinçli şaka şaka saol cnm.

esenovski Yazan:

aLLah iilğnizi versin Sevinçli
olsn arkmz konu açmş yorum ypmadan olmaz.. hııı Sevinçli
vLLa anLatmaLarı lazm artk kzı olduğnuu blki kadın kbl eder knkada oldular Yuz11 Yuz11
Referans URL