Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: farkettinizmi??çok önemli..tıklaa!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşalr farkettinizmii..en son aslıyla umutun olduğu sahnede aslı umuta EFE dedi..!!yaa dizide bunun hazrlıklarını yapıolr işte yaa..efeylee aslıyı yapıcaklarr..iyice saçmaladılar artık yaaaaaaKotu Kotu Kotu
ya aynen cnm sana katılıorumÜzgünuff işler iice karıştı bncede bizi hazırlamaya çalışıolarKotu

sedaezgi Yazan:
ya aynen cnm sana katılıorumÜzgünuff işler iice karıştı bncede bizi hazırlamaya çalışıolarKotu

offfffff aglicam galiba oyle ama soylede olabilir yani umuta bi kardes gibi (efe) gibi bakioda olabilir diicem ama biraz sacma olcak..neyse benimkide bir umit (artik kelimeyi soylemek istemiorum) Üzgün

yha ondn diil yha efeyle aslı küs yha aslı o yüzdn efei düşünüo(yhne inş. öledr)
ya oFFFF vaLLa öLe bişey oLursa artık ky. benm için biTer yanii..Zaten şuan Deniz döner die bi umut izLiyorum işte
o kendilerini senarist diye adlandıran ama aslında paradan başka düşünmeyen insanlara yaptıkları senaryo için yorumu bile haketmiyolar! Kotu
off yhaa deniz olmadan dizinin hiç tadı tuzu yoktu.ama aslının umuta efe demesi sadece onun o anda efeyi düşünmesiyle ilgiliydi yani yanlışlıkla söyledi.( ztn aslı da söyledi efeyi düşünüyodum die Sevinçli)
Aslı-Umut'a Bile Evet Derim Ama Aslı-Efe'ye Kesinlikle Hayır!!
Çünkü Onlar Gerçek Dostlar..Bu Bölümde Efe'nin Umut'la Olan Konuşmasıda En Büyük Kanıttı Zaten Göz Kırp

nothinq Yazan:
yha ondn diil yha efeyle aslı küs yha aslı o yüzdn efei düşünüo(yhne inş. öledr)

kızlar ne alaka yhaa efeyle aslı küsler yani olsun artık o kadar aslı efeyle hoş olmayan bi konuşma yapmış efe kızgın aslı ona üzülüyo ee tabiki düşünücek arkadaşını ayrıca diyorum ben senaristlerden herşeyi bekliyorum artık diye ama yani yine yine diyorum efe aslı aşkı olmaz olmıcak buna çok eminim deniz aslıyı efey emanet etti hani bilmiyorum bu senaristler emanet kelimesinin anlamını bilmiyolarsa artık orasını bilemem düşünürler herhalde orasını..Gülücük
Sayfa: 1 2
Referans URL