ya aynen cnm sana katılıorumuff işler iice karıştı bncede bizi hazırlamaya çalışıolar
offfffff aglicam galiba oyle ama soylede olabilir yani umuta bi kardes gibi (efe) gibi bakioda olabilir diicem ama biraz sacma olcak..neyse benimkide bir umit (artik kelimeyi soylemek istemiorum)
off yhaa deniz olmadan dizinin hiç tadı tuzu yoktu.ama aslının umuta efe demesi sadece onun o anda efeyi düşünmesiyle ilgiliydi yani yanlışlıkla söyledi.( ztn aslı da söyledi efeyi düşünüyodum die )
Aslı-Umut'a Bile Evet Derim Ama Aslı-Efe'ye Kesinlikle Hayır!!
Çünkü Onlar Gerçek Dostlar..Bu Bölümde Efe'nin Umut'la Olan Konuşmasıda En Büyük Kanıttı Zaten
kızlar ne alaka yhaa efeyle aslı küsler yani olsun artık o kadar aslı efeyle hoş olmayan bi konuşma yapmış efe kızgın aslı ona üzülüyo ee tabiki düşünücek arkadaşını ayrıca diyorum ben senaristlerden herşeyi bekliyorum artık diye ama yani yine yine diyorum efe aslı aşkı olmaz olmıcak buna çok eminim deniz aslıyı efey emanet etti hani bilmiyorum bu senaristler emanet kelimesinin anlamını bilmiyolarsa artık orasını bilemem düşünürler herhalde orasını..