05-01-2008, 09:54 PM
05-01-2008, 09:56 PM
bn izlemedimmmm
DENİZ olmadı içiiin
açtım ama hiçmi hiç sarmadı izlemedimmmmmmmmm
DENİZ dönene kadarda izlemicemmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DENİZ olmadı içiiin
açtım ama hiçmi hiç sarmadı izlemedimmmmmmmmm
DENİZ dönene kadarda izlemicemmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
05-01-2008, 09:57 PM
valla ne diym hm güldk hem ağladk off yaaa off valla of denizi çok ösldm
inanmıorm yhaaa canan murata gidiooooooooo 
inanmıorm yhaaa canan murata gidiooooooooo 
05-01-2008, 10:14 PM
oooof ya deniz neden yoktu denizsiz tatı kalmamış
05-01-2008, 10:15 PM
uffff uff bu olaylar bni iice sıkmaya başladı
herşey karışıo ya..
herşey karışıo ya..05-01-2008, 10:15 PM
arada komiklikLer vardı ne kadar güzLsemde eskiLerin yerini tutmadı ::

05-01-2008, 10:17 PM
denizsiz bu dizi olmaz efe sayesinde güldük ama deniz olnayınca tat yok böyle olursa izlemiyeceğim
05-01-2008, 10:18 PM
ben artık söylicek laf bulamıyorummmmm!!!!!!! gerçekten reytingleri toplamak için yaptıkları saçmalıkları daha ne kadar izlicez?
canan muratla kaçtı resmen! ve bu senaristler ne kadar salak kamilin otobüse gelmesi için devanın emziği gibi saçma bi sebep bulmuşlar! bu kadar olur ya!!!! böyle salakca şeyler yapmadan önce bi düşünsünler reytingler uzun vadeli olur mu böyle yaparsak diye? bu bölüm çok güldüm ama hep sahte gülücüklerdi! bizim gülücüklerimiz yarım kaldı çünkü deniz gitti! deniz gittiği halde de gülmemizi beklemeyin yaa! aslı da sonunda umuta efe dedi umut çıkma teklifi ederken!!!! bizim görüşlerimiz o kadar yazılarımız umurlarında bile diil! umut da ayrı bi sinir yapıştı aslıya of! kız lavaboya gidiyo bu da yardım ederim diye gidiyo slk
! gerçi suç onda diil! suç senaristlerde!!! böyle bi diziyi bu hale getirdiler ya helal olsun!
canan muratla kaçtı resmen! ve bu senaristler ne kadar salak kamilin otobüse gelmesi için devanın emziği gibi saçma bi sebep bulmuşlar! bu kadar olur ya!!!! böyle salakca şeyler yapmadan önce bi düşünsünler reytingler uzun vadeli olur mu böyle yaparsak diye? bu bölüm çok güldüm ama hep sahte gülücüklerdi! bizim gülücüklerimiz yarım kaldı çünkü deniz gitti! deniz gittiği halde de gülmemizi beklemeyin yaa! aslı da sonunda umuta efe dedi umut çıkma teklifi ederken!!!! bizim görüşlerimiz o kadar yazılarımız umurlarında bile diil! umut da ayrı bi sinir yapıştı aslıya of! kız lavaboya gidiyo bu da yardım ederim diye gidiyo slk
! gerçi suç onda diil! suç senaristlerde!!! böyle bi diziyi bu hale getirdiler ya helal olsun! 05-01-2008, 10:27 PM
esenovski Yazan:
ben artık söylicek laf bulamıyorummmmm!!!!!!! gerçekten reytingleri toplamak için yaptıkları saçmalıkları daha ne kadar izlicez?
! gerçi suç onda diil! suç senaristlerde!!! böyle bi diziyi bu hale getirdiler ya helal olsun!
aynn katıLıyorum
05-02-2008, 09:51 AM
gülesim geldii birden yaa
:yuz11:
sinirden sinirden..
:yuz11:
sinirden sinirden..Sayfa: 1 2