Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: ya inanamıyorum yha...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar efe&aslı konuşmasını izlediniz..Nasıl alışıcaklar ya denizin yokluğuna...Bu kadar kolaymı nasılda basit söz ettiler gördünüzmü ..kolaymı tam 18 yıl ya böle olmamalı..Bu kadar kolay alışılırmı sizce yha....
YA BNDE inanmıorm denissiz nası olcak yaaa üfffffff snkı yenı tanstklrı bı arkdslrndn söz ediyolarrr.......... hade aslıyı anldk da efe'ye nooluuoo
aynen yani aslı kızgınlığından öle diyo ben zaten efeye çok şaşırdım..
ewt yhaaa bu kdrkolay olamaz olmamalıııı
bence unutmak bu kadar kolay olmamalıydı özellikle aslı için
yani bende inanamıyorum valla herşeyi çok çabuk unutmuşlar hemende yolun açık olsun deniz demişler bi allahın kulu gidipte denizin babasını sıkıştırmayhaa efe gitti ama bi kere tek sordu yani onu bana sölese bende sölemem yani insan bi ısrar eder en azından bi kerecik konuşim deryhaa acayip değişik tuhaf kendilerinden beklenecmeyeck derecede davranıyolar suyu geçtim o aptal sarışınıda geçtimde yani efe ve aslı çok kötü yha bir anda çocukluk arkadaşlarının artık neredeyse isimlerini bile anmama dercesine geldiler..yazık yazık çok yazıkk dizi diyoruz ama ben çok üzüldüm gerçekten BENİM DENİZİM BUNLARI HAK ETMİYORRRR

PeLosh_ßerosh Yazan:
yani bende inanamıyorum valla herşeyi çok çabuk unutmuşlar hemende yolun açık olsun deniz demişler bi allahın kulu gidipte denizin babasını sıkıştırmayhaa efe gitti ama bi kere tek sordu yani onu bana sölese bende sölemem yani insan bi ısrar eder en azından bi kerecik konuşim deryhaa acayip değişik tuhaf kendilerinden beklenecmeyeck derecede davranıyolar suyu geçtim o aptal sarışınıda geçtimde yani efe ve aslı çok kötü yha bir anda çocukluk arkadaşlarının artık neredeyse isimlerini bile anmama dercesine geldiler..yazık yazık çok yazıkk dizi diyoruz ama ben çok üzüldüm gerçekten BENİM DENİZİM BUNLARI HAK ETMİYORRRR

duygularim resmen cok haklisin off zavalli deniz yaa bu kadar cabuk unutamassiniz onu yazik!!Üzgünyazik diorum baska bisey diemiorumÜzgün alismakmis alismakta neymis??

PeLosh_ßerosh Yazan:

katılıyorm... keşke haksız olsaydın ama maalesef her kelimesi doğru. efe gidiyo tatil peşinde, su zaten öyle kendi çapında, aslı o pabucumun soytarısı sülükle güle oynaya takılıyo, mine de alışverişe gidip duruyo hatta babası yaşında kadınla arkadaş oluyo. oh valla ya! resmen dizi çökmüş!

hemen koptular birbirlerinden cok sacma olmus
bide aylıgına degil.. 4 yıl yokmus sozde tbi geri doncek ama insan bu kadar mı onemsemez ya o senin kac yıllık arkadasın.. sevgilin yani yuh !
Sayfa: 1 2
Referans URL