Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: aslının tepkisi
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
sizce aslının ilk tepkisi nasıldı? haklımıydı?
yani o anki üzütüyle napsın oda cnm yaÜzgün ama anılarını silip atması pek doru bi davrnş diildi neyseki engl oldular...
yha bence deniz gitttii için sinirlendii oyuzden hıcını aldıı anılardann
bencede doğru bi davranış değildi...amma o anki sinir iştee Sevinçli
sinirlenmiş olabilir ama çöpe atması gerekmezdiii
açık söliim çok saçma bi tepkiydi başlar başlamaz yani hemende gitti onlara ait özel eşyaları atmaya çalıştı beni bilen bilir aslıya toz kondurmam ama bu tepkisi aşırı derecede saçmaydı hem sen denizin gidişine sebep ol çocuun yüzüne bi kere bile bakma onu hayatın sil bunu kafana sok diyosun hemde neden gitti diye kalkıp bu hareketi yapıyosun ben hiç hoşlanmadım ama gerçekten deniz bunları hak etmiyorrr helee aslının aşkı bir anda bitmiş gibi geliyo artık bana..Üzgün Üzgün Üzgün Üzgün

melsu Yazan:
yani o anki üzütüyle napsın oda cnm yaÜzgün ama anılarını silip atması pek doru bi davrnş diildi neyseki engl oldular...

bncde onun sebeyle gtti amerikaya sn bunu bilmiomusun ya şaşırıyoo bide seni untmak içn gtti..
bLemiiorum.
attırmadılar iyiki..

PeLosh_ßerosh Yazan:
açık söliim çok saçma bi tepkiydi başlar başlamaz yani hemende gitti onlara ait özel eşyaları atmaya çalıştı beni bilen bilir aslıya toz kondurmam ama bu tepkisi aşırı derecede saçmaydı hem sen denizin gidişine sebep ol çocuun yüzüne bi kere bile bakma onu hayatın sil bunu kafana sok diyosun hemde neden gitti diye kalkıp bu hareketi yapıyosun ben hiç hoşlanmadım ama gerçekten deniz bunları hak etmiyorrr helee aslının aşkı bir anda bitmiş gibi geliyo artık bana..Üzgün Üzgün Üzgün Üzgün

ya bu senaristler mantıken çok başarısız... deniz videosunda diyo senin için gidiyorum senin hayatın mahvolmasın dye diyoaslı hala bnm yüzümden mi gitti diye düşünüyo o da yetmezmiş gibi duygulancağına sinirleniyo! neyseki sonradan atmadı...

Referans URL